Home PDC Texel Darts Trophy 2021 gecancelled, data voor 2022 bekendgemaakt

Texel Darts Trophy 2021 gecancelled, data voor 2022 bekendgemaakt

De organisatie van de Texel Darts Trophy heeft in samenspraak met de directie van Vakantiepark De Krim besloten om de editie van 2021 te cancellen. Op dit moment is het niet verantwoord om zoveel mensen op één plaats bijeen te brengen.

Wij willen de gezondheid van jullie als deelnemers en die van ons niet in de waagschaal stellen. We snappen dat we hiermee jullie veel verdriet doen en dat er vele teleurgesteld zullen zijn die hun jaarlijks dartsuitje nu in het water zien vallen, maar veiligheid gaat voor alles.

Alle reeds betaalde inschrijfgelden zullen de komende weken terug gestort worden en diegene die een bungalow of een ander verblijf reeds geboekt hadden, zullen door het park op korte termijn gecontacteerd worden voor de verdere afhandeling. Eventuele al betaalde reissommen zullen binnen 14 dagen automatisch worden teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.

Een nieuwe datum voor 2022 is reeds bekend: 14-15-16 jan 2022

En er is ook goed nieuws: iedereen die voor de editie 2021 stond ingeschreven krijgt voorrang bij de boeking voor 2022.U hoeft hiervoor niets te doen, wij nemen vanzelf contact met u op.

Editie 2022 wordt dan, ook een speciale editie. Wij vieren dan onze 15e editie en hopen dat jullie dan allemaal weer aanwezig kunnen en zullen zijn

Namens de organisatie,
Jan en Gerry