Home PDC Uitleg: Zo vul je de Premier League 2019 dartpoule dit jaar in

Uitleg: Zo vul je de Premier League 2019 dartpoule dit jaar in

PREMIER LEAGUE DARTS 2016 ROTTERDAM AHOY, ROTTERDAM,NETHERLANDS PIC;LAWRENCE LUSTIG MICHAEL VAN GEWEN AND RAYMOND VAN BARNEVELD GET READY FOR THE PREMIER LEAGUE IN ROTTERDAM

Vanwege de opmerkelijke opzet van de Premier League krijgen we een aantal vragen van deelnemers over hoe ze dit nu dienen in te vullen.

Zoals altijd is er een gedeelte dat je voor aanvang van het toernooi dient in te vullen en welke je ook niet meer kan veranderen zodra het toernooi begonnen is. Dit is het eerste gedeelte genaamd ‘Groepsfase Eindklassement’.

Hier dien je te voorspellen hoe de uiteindelijke eindstand zal worden en je dient hierbij dus niet de namen de te gebruiken die maar één avond meespelen.

Open allereerst de dartpoule door te surfen naar www.poules.com/dartfreakz en log in. Dit kan bijvoorbeeld eenvoudig met de Facebook-knop.

Zie onderstaand voorbeeld voor de te gebruiken namen.

Daarna vul je het kopje ‘Finalisten’ in. Ook deze kun je na aanvang van het toernooi niet meer wijzigen.

 

 

 

Daarna komen we bij het gedeelte dat je wel nog iedere week kan aanpassen alvorens de avond begint. Dit is het gedeelte genaamd ‘Algemeen’. Hier dien je iedere avond voor 20:00 uur alle voorspellingen in te vullen.

Je kan dit ook al helemaal invullen of je kan kiezen voor de knop ‘Snel invullen’ waarbij het systeem automatisch iets invult.

Let op: Een wedstrijd kan eindigen in 7-0 tot en met 7-5 of 6-6. Een uitslag van 7-6 is bijvoorbeeld niet mogelijk.

TIP: Je kan ook de App downloaden voor op je telefoon of tablet. Voor Android klik hier en voor iPhone klik hier.

Met je gratis deelname maak je kans op deze prachtige prijzen. Doe dus snel mee voor 20:00 uur vanavond: www.poules.com/dartfreakz