Van Barneveld in actie op Premier League 2022 op deze voorwaarden PDC
PDC

Van Barneveld in actie op Premier League 2022 op deze voorwaarden

Van Barneveld in actie op Premier League 2022 op deze voorwaarden

Er gingen geruchten rond dat Raymond van Barneveld mogelijk het 10e startbewijs voor de Premier League 2021 zou krijgen. Zo liet onder andere James Wade weten dat hij dit vermoeden had.

Inmiddels weten we dat Jonny Clayton in een onderling duel met Mervyn King tijdens de finale van de Masters deze strijd en ticket heeft gewonnen.

Barry Hearn heeft hier inmiddels op gereageerd en laat daarbij weten dat de Nederlander hiervoor nooit een optie is geweest.

"Die geruchten waren onzin en Van Barneveld is nooit een optie geweest voor ons. Dat zou niet eerlijk zijn richting andere spelers op het circuit," aldus de voorzitter van de PDC.

Hij voegde er wel aan toe dat hij in 2022 mogelijk wel weer van de partij is. Daar zitten alleen wel voorwaarden aan verbonden waar Barney eerst aan moet voldoen.

"Raymond krijgt een uitnodiging voor 2022 als hij eerst een Tour Card pakt en daarna ook een major wint," zo besluit Hearn.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws