Van Barneveld: "Na uitschakeling op WK twijfelde ik al om mee te doen" PDC
PDC

Van Barneveld: "Na uitschakeling op WK twijfelde ik al om mee te doen"

Van Barneveld: "Na uitschakeling op WK twijfelde ik al om mee te doen"

Na de woensdagavond in Ahoy viel het doek voor Raymond van Barneveld. Hij kon na zijn nederlaag voor eigen publiek degradatie niet meer ontlopen en valt als eerste speler af.

De voormalig Premier League-winnaar sprak na afloop tegenover Arjan van der Giessen.

"Na de uitschakeling op het WK twijfelde ik al om mee te doen. Het zat er gewoon niet in en dat is heel vervelend. Ik ben geschrokken van mijn eigen performance, het was heel slecht en was handjes geven en oprotten," aldus Barney.

Hij gaf bovendien aan nog te hebben getwijfeld of hij wel aan de Premier League had moeten deelnemen. Hij lijkt daarmee ook aan te geven dat hij achteraf spijt heeft.

"Vooraf heb ik getwijfeld of ik er nog wel aan moest beginnen. Mijn gevoel zei nee, maar daar heb ik niet naar geluisterd. Nu ben ik afgegaan voor eigen publiek. Dit is heel verdrietig allemaal," aldus de Nederlander.

Tot vanavond 20:00 uur kun je bieden op het Barney Army-shirt. Raymond van Barneveld droeg tijdens deze editie van Premier League in Ahoy ditzelfde shirt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws