Van Barneveld terug in top 32 door finaleplek op Players Championship PDC
PDC

Van Barneveld terug in top 32 door finaleplek op Players Championship

Van Barneveld terug in top 32 door finaleplek op Players Championship

Raymond van Barneveld deed goede zaken in Wigan. . Deze finaleplek levert hem 6.000 pond op. Hierdoor heeft hij de afgelopen twee jaar 145.500 pond verdiend voor de Order of Merit.

Dit zorgt ervoor dat de vijfvoudig wereldkampioen Alan Norris passeert op de Order of Merit en terug weet te keren in de top 32. Het verschil met de huidige nummer 33, Benito van de Pas, is 5.000 pond, terwijl de Spanjaard Cristo Reyes slechts 500 pond boven hem staat. Chuck is gezakt naar de 34e plek.

Jackpot maakt op zijn beurt zijn rentree in de top 16. Adrian Lewis stijgt door de gewonnen 10.000 pond naar plek 14, waar hij voor dit weekend 17e stond. Joe Cullen wordt door de man uit Stoke on Trent uit de top 16 geduwd.

Vanzelfsprekend doet Raymond van Barneveld met zijn finaleplek ook goede zaken voor de World Matchplay. Op dit moment heeft Raymond van Barneveld sinds de World Matchplay 2018 10.000 pond verdiend voor de Pro Tour Order of Merit. Hierdoor staat hij na Players Championship 8 7.500 pond achter op Mervyn King, die op dit moment de zestiende plek via de Pro Tour Order of Merit nadat de top 16 van de PDC Order of Merit eraf gehaald is.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws