Home PDC Van der Voort en Ratajski kwalificeren zich ook voor Danish Darts Open

Van der Voort en Ratajski kwalificeren zich ook voor Danish Darts Open

WILLIAM HILL WORLD DARTS CHAMPIONSHIP 2019 ALEXANDRA PALACE, LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 1 VINCENT VAN DER VOORT V DARREN WEBSTER VINCENT VAN DER VOORT IN ACTION

Vrijdag wisten drie Nederlanders zich te kwalificeren voor de Dutch Darts Masters. Dat toernooi staat ook bekend als de zevende European Tour. Ook het kwalificatietoernooi voor de achtste European Tour, de Danish Darts Open, stond op het programma.

Vincent van der Voort wist zich ook voor de Danish Darts Open te kwalificeren, nadat Vincent zich ook al gekwalificeerd had voor de European Tour in Zwolle. Vincent wist zich door overwinningen op Vincent van der Meer (6-3) en Toni Alcinas (6-4) te plaatsen voor het toernooi in Kopenhagen. Krzysztof Ratajski wist zich ook voor zowel het Danish Darts Open als de Dutch Darts Masters te plaatsen. Ratajski versloeg de Nederlanders Vincent Kamphuis (6-5) en Dirk van Duijvenbode (6-1).

Dit tweetal wordt in Kopenhagen vergezeld door Gabriel Clemens, die de finalewedstrijd met 6-5 won van Jelle Klaasen, Martin Schindler, die in de beslissende partij Jeffrey de Zwaan met 6-4 versloeg, Jose Justicia, die met 6-4 Geert Nentjes van kwalificatie weerhield, en Jose de Sousa, die Max Hopp 6-5 versloeg en zodoende voorkwam dat ook deze Duitser zich voor twee European Tours kon kwalificeren.