Van der Voort en Ratajski kwalificeren zich ook voor Danish Darts Open PDC
PDC

Van der Voort en Ratajski kwalificeren zich ook voor Danish Darts Open

Van der Voort en Ratajski kwalificeren zich ook voor Danish Darts Open

. Dat toernooi staat ook bekend als de zevende European Tour. Ook het kwalificatietoernooi voor de achtste European Tour, de Danish Darts Open, stond op het programma.

Vincent van der Voort wist zich ook voor de Danish Darts Open te kwalificeren, nadat Vincent zich ook al gekwalificeerd had voor de European Tour in Zwolle. Vincent wist zich door overwinningen op Vincent van der Meer (6-3) en Toni Alcinas (6-4) te plaatsen voor het toernooi in Kopenhagen. Krzysztof Ratajski wist zich ook voor zowel het Danish Darts Open als de Dutch Darts Masters te plaatsen. Ratajski versloeg de Nederlanders Vincent Kamphuis (6-5) en Dirk van Duijvenbode (6-1).

Dit tweetal wordt in Kopenhagen vergezeld door Gabriel Clemens, die de finalewedstrijd met 6-5 won van Jelle Klaasen, Martin Schindler, die in de beslissende partij Jeffrey de Zwaan met 6-4 versloeg, Jose Justicia, die met 6-4 Geert Nentjes van kwalificatie weerhield, en Jose de Sousa, die Max Hopp 6-5 versloeg en zodoende voorkwam dat ook deze Duitser zich voor twee European Tours kon kwalificeren.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws