Van Gerwen: "Ik ben lekker gezond rond maar financieel niet aan de grond" PDC
PDC

Van Gerwen: "Ik ben lekker gezond rond maar financieel niet aan de grond"

Van Gerwen: "Ik ben lekker gezond rond maar financieel niet aan de grond"

Zoals de titel van dit artikel al doet vermoeden hing er maandagmiddag tijdens het persmoment in café Den Braai in Vlijmen hing een ontspannen sfeer. Michael van Gerwen was er om de pers te woord te staan 10 dagen alvorens het PDC WK 2019 losbarst.

Wanneer hem wordt gevraagd hoe hij kijkt tegen een dag als vandaag waarbij hij de pers te woord moet staan, antwoordt hij lachend:

"Tsja, ik heb nu natuurlijk een dag trainen weggegooid. Heel mijn voorbereiding weer verpest. Nee, het hoort er gewoon bij. Ik denk dat het niet meer dan normaal is om even de pers te woord te staan."

Met de conditie van de Nederlander zit het bovendien ook wel snor.

"Het wordt allemaal al professioneler, maar ik ben gewoon lekker gezond rond. Maar financieel niet aan de grond," aldus de goedlachse Brabander.

Ook dit jaar organiseren we weer een PDC WK dartpoule. Deelname is gratis en je maakt kans op één van de 5 prachtige prijzen. Voor deelname ga naar www.poules.com/dartfreakz

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws