Van Gerwen: "Ik speelde een fenomenaal toernooi, op naar de 50" PDC
PDC

Van Gerwen: "Ik speelde een fenomenaal toernooi, op naar de 50"

Van Gerwen: "Ik speelde een fenomenaal toernooi, op naar de 50"

Op indrukwekkende wijze wist de Nederlander afgelopen weekend de European Darts Trophy te winnen. Hierbij gooide hij geen één partij en bovendien maakte hij de finale in stijl af met .

Na afloop was hij dan ook uitermate tevreden: "Ik speelde een fenomenaal toernooi. Je kan er alleen maar van dromen als je zo speelt."

Het was het laatste Europese toernooi van dit jaar met alleen de European Championship als hoofdtoernooi nog voor de boeg. Van de 13 toernooien ging er 8 titels naar de nummer 1 van de wereld.

"Ik kan terugkijken op een prima Europees seizoen. Toch moet ik m’n koppie erbij houden, met de belangrijke toernooien die nog gaan komen," aldus Van Gerwen.

Hij heeft tevens ook al een nieuwe doelstelling gevormd aangaande de Europese toernooien terwijl de teller inmiddels op 28 Europese titels staat.

"Winnen wordt nooit saai voor mij. Ik wil doorgaan totdat ik minimaal 50 Europese titels heb gewonnen," besluit de Nederlander.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws