Van Gerwen: "Ik win nog steeds meer dan iedereen, maar ik wil domineren" PDC
PDC

Van Gerwen: "Ik win nog steeds meer dan iedereen, maar ik wil domineren"

Van Gerwen: "Ik win nog steeds meer dan iedereen, maar ik wil domineren"

Michael van Gerwen kijkt halsreikend uit naar de World Grand Prix om daar de zure smaak van de Champions League of Darts weg te spoelen. Daarin verloor hij in de halve finale van Peter Wright.

Van Gerwen: "Rond deze tijd van het jaar speel ik altijd op mijn best, maar het moet nu nog beter omdat ik niet tevreden ben met mijn resultaten. Met name met mijn verrichtingen op de televisietoernooien."

Hij vervolgt: "Het gaat nog steeds goed en ik win meer dan iedereen, maar ik wil domineren. Ik denk dat het hedendaags niet meer mogelijk is om alle toernooien te winnen, maar ieder toernooi dat ik niet win zie ik als een mislukking."

De World Grand Prix kan wel eens het toernooi zijn dat het tij doet keren voor de Nederlander met het oog op het aanstaande wereldkampioenschap.

"De World Grand Prix is speciaal voor mij want het was mijn eerste PDC-titel en ik heb hem drie keer gewonnen. Ik weet hoe het voelt om in Dublin te winnen en dat maakt de wil om er te winnen alleen maar groter. Ik reis af naar de World Grand Prix om de titel te pakken en om er een begin te maken van een mooi einde van dit seizoen," besluit de Nederlander.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws