Van Gerwen: "Wright praat veel onzin, tegen mij is hij zenuwachtig" PDC
PDC

Van Gerwen: "Wright praat veel onzin, tegen mij is hij zenuwachtig"

Van Gerwen: "Wright praat veel onzin, tegen mij is hij zenuwachtig"

Vanavond worden de halve finales van de World Matchplay 2021 gespeeld en het duel waar het meeste naar wordt uitgekeken is voor velen: Michael van Gerwen - Peter Wright. De twee voormalig wereldkampioenen strijden om een plek in de finale en al voor de eerste pijl is gegooid begint de psychologische oorlogvoering.

Eerder deze week deed Snakebite al een aantal opvallende uitspraken. Wright: “Er zal iemand heel erg goed moeten spelen om mij dit toernooi te verslaan en zelfs dan moet ik kunnen winnen. Mijn standaard is om 110+ gemiddeld te gooien. Zolang ik dat gewoon haal heb ik dit toernooi geen rivalen. Ik probeer ze op stang te jagen en als ze toehappen, dan happen ze. Alles wat ik heb gezegd maak ik ook waar.”

Na de overwinning op Nathan Aspinall in de kwartfinale liet Michael van Gerwen ook van zich horen: "Peter Wright praat veel onzin, maar tegen mij begint zijn kontje zenuwachtig te kwispelen. Ik weet wat ik moet doen om Peter te verslaan."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws