Vanaf zaterdag weer eindelijk op de bank voor de TV PDC
PDC

Vanaf zaterdag weer eindelijk op de bank voor de TV

Vanaf zaterdag weer eindelijk op de bank voor de TV

Zaterdag om 19:00 uur stemmen we af op RTL7, eindelijk na een lange periode zonder darten op tv kunnen we weer genieten van de World Match Play 2020.

Zaterdag tot en met dinsdag start de uitzending op TV en videoland om 19:00 uur, vanaf woensdag mag je een uurtje langer aan de eettafel blijven zitten, de uitzendingen starten dan om 20:00 uur. Volgende week zaterdag en zondag worden de halve en finale gespeeld, beide dagen kun je om 20:30 uur afstemmen op RTL7 of videoland.

Voor het eerst sinds 2006 zal de King Mervyn King niet deelnemen, de Brit wist zich niet te plaatsen. Ook de Belg Kim Huybrechts komt niet in actie, Stephen Bunting kwartfinalist van vorig jaar zal ook niet op het MatchPlay podium schitteren.

Zaterdag tijdens de eerste sessie zien we meteen twee Nederlanders in actie. Krzysztof Ratajski komt oog in oog met Jermaine Wattimena en Vlijmeraar Michael van Gerwen zal Brendan Dolan ontmoeten. Zondag zal Jeffrey de Zwaan in actie komen tegen Glen Durrant. Maandag zal Van der Voort Dave Chisnall treffen waarna de afsluiter van de avond is voor Noppert die zal duelleren met Gerwyn Price. Dinsdag zal in de staart van de eerste ronde de enige Belg zijn kunsten laten zien, Dimitri van den Bergh treft in ronde één Nathan Aspinall.

32 spelers strijden om de felbegeerde titel in de Marshall Arena te Milton Keynes. Natuurlijk zullen we verslag doen van alle sessies mocht je niet in de gelegenheid zijn voor de TV plaats te nemen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws