Video terugblik 'de veelbesproken finale tussen Anderson en Price in 2018' PDC
PDC

Video terugblik 'de veelbesproken finale tussen Anderson en Price in 2018'

Video terugblik 'de veelbesproken finale tussen Anderson en Price in 2018'

In 2018 wist Gerwyn Price zijn eerste major te winnen. De uitbundige Welshman won van Gary Anderson tijdens de veel besproken finale tijdens de Grand Slam Of Darts 2018.

De Schot ergerde zich aan het gedrag van The Iceman die zoals altijd uitbundig zijn adrenaline uit zijn imposante lichaam perste. Met 16-13 was Price de betere waarna Anderson woedend het podium verliet. Even was het onbekend of de Schot op zou komen dagen tijdens de prijsuitreiking maar hij bedacht zich en verscheen toch.

Na de Grand Slam in 2018 troffen Anderson en Price elkaar nog vijfmaal, Anderson wist twee ontmoetingen te winnen. Tijdens de Masters en PDPA Players Championship Barnsley in 2020 won de Schot. Het laatste duel tijdens de Premier League in Augustus van 2020 was Price de beste.

Kijk hieronder de video terug als voorgerecht voor de finale van het PDC World Championship 2021. Voor de uitgebreide voorbeschouwing kun je hier klikken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws