Webster en Whitlock verlengen contract bij Winmau PDC
PDC

Webster en Whitlock verlengen contract bij Winmau

Webster en Whitlock verlengen contract bij Winmau

Mark Webster en Simon Whitlock hebben beide hun contract met het merk Winmau met nog eens 4 jaar verlengd. De contracten zullen nu doorlopen tot het jaar 2015. Daarnaast is bevestigd dat zowel Webster als Whitlock in actie zullen komen bij het PDC World Championships 2012. Beide heren waren al geplaatst maar vanwege een gebroken botje in de voet van Whitlock was vooral zijn deelname onzeker gezien de afzeggingen bij de William Hill Grand Slam of Darts en de Cash Converters Players Championship Finals, a.s. week.

"Ik heb de afgelopen jaren met plezier met Winmau gewerkt, en dat was inclusief mijn wereldtitel en de beste positie die ik ooit op de wereldranglijst bereikte. Met hun passie voor de sport en de bereidheid om steeds vooruit te kijken is het geen verrassing dat hun producten tot op de dag van vandaag de beste ter wereld zijn", aldus Mark Webster.

Simon Whitlock voegt hieraan toe: "Winmau heeft er alles aan gedaan om me te helpen om mijn beste niveau eruit te halen. Ik heb er van genoten om met hen te werken en vond het geweldig om nieuwe producten te ontwikkelen die nog steeds te koop zijn en goed verkopen. Ze zijn het meest toegewijd aan de sport en het zijn fijne mensen om mee te werken".

"Dit is geweldig nieuws voor Winmau en het betekend heel veel voor onze producten om de steun te krijgen van 2 van de beste en meest populaire spelers ter wereld. Mark en Simon zijn niet alleen vrienden geworden van ons bedrijf, maar hebben ook een enorme bijdrage geleverd aan onze productie processen. Hun feedback betreft onze producten zoals Blade 4 waren onmeetbaar. Ze delen onze passie voor darts en maken beide deel uit van het wereldwijde succes van Winmau, aldus Simon Hall, hoofd marketing bij Winmau.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws