William Hill World Darts Championship wint voor het tweede jaar op rij award PDC
PDC

William Hill World Darts Championship wint voor het tweede jaar op rij award

William Hill World Darts Championship wint voor het tweede jaar op rij award

Het William Hill World Darts Championship heeft evenals vorig jaar de prijs gewonnen van de Sports Business Awards. Het PDC WK mag voor het tweede jaar op rij de titel 'beste sportevent dag ervaring' met trots dragen.

Ally Pally is alweer voor het derde jaar op rij genomineerd waarbij de eerste nominatie helaas genoegen moest nemen met de runner-up positie.

Andere genomineerde waren onder andere Manchester City, Cardiff City and Wolverhampton Wanderers en Lancashire Lightning cricket.

PDC Chief Executive Matthew Porter, die de award in ontvangst mocht nemen liet weten "het William Hill World Darts Championship editie 2018/2019 was het grootste evenement wat we ooit hebben georganiseerd en het was een davert succes, het krijgen van deze award is een enorme eer en erkenning. Het PDC WK is een enorme operatie waar vele hun bijdrage aan leveren, deze award is erkenning voor iedereen die eraan heeft bijgedragen. We zijn naar 96 deelnemers gegroeid over 16 speeldagen en 85000 fans hebben het Alexandra Palace bezocht hiervoor is veel toewijding en een geweldig team nodig."

Voor de volledige lijst met winnaars, klik hier.

Foto PDC - Sports Business Awards

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws