WK-knuffelberen voor KiKa een groot succes, bijna uitverkocht PDC
PDC

WK-knuffelberen voor KiKa een groot succes, bijna uitverkocht

WK-knuffelberen voor KiKa een groot succes, bijna uitverkocht

Tijdens het PDC WK zet Dartfreakz en DartsForever zich zoals ieder jaar weer in voor KiKa. Dit jaar begonnen we al voor dat er een pijl is gegooid op het podium van het Alexandra Palace.

De actie met de WK-knuffelberen is een groot succes gebleken waardoor ze al bijna zijn uitverkocht. De donkerbeige knuffelbeer is niet meer leverbaar maar er zijn nog wel een paar witte en lichtbeige beren op voorraad.

Als je nog een knuffelbeer wilt scoren dien je er snel bij te zijn. Voor slechts 12 euro* per knuffelbeer heb je er één en steun je het goede doel. De KiKa-beer heeft een shirt aan met een foto van de WK trofee op de voorkant en een overzicht van de laatste 10 winnaars op de achterkant.

De knuffelberen bestellen kan door een e-mail te sturen aan [email protected] en vermeld daarbij hoeveel stuks je wilt bestellen, welke kleur en naar welk adres het verzonden mag worden.

WK-knuffelberen voor KiKa een groot succes, bijna uitverkocht


Voor alle artikelen die op dit moment te koop zijn zie: www.dartfreakz.nl/webshop

We zullen zoals ieder jaar ook weer een veiling houden met unieke items dus blijf Dartfreakz.nl volgen. De opbrengst van al deze acties komt volledig ten goede aan KiKa.

*exclusief 6,95 euro verzendkosten

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws