Woning Van Barneveld overvallen waarbij Silvia is mishandeld PDC
PDC

Woning Van Barneveld overvallen waarbij Silvia is mishandeld

Woning Van Barneveld overvallen waarbij Silvia is mishandeld

Vanmorgen vroeg zijn een onbekend aantal daders de Haagse woning van Raymond van Barneveld binnengedrongen. The Man was in Engeland maar Silvia de vrouw van Raymond was wel thuis en kreeg een paar rake klappen van de 'overvallers. RvB "Ik ben woest dat er mensen zijn die mijn vrouw dit hebben aangedaan." tegenover RTL. De vijfvoudig wereldkampioen wil zo snel als mogelijk is naar huis om zijn vrouw te ondersteunen. ​ Bij de overval is Silvia Van Barneveld mishandeld, liet hij ons weten. De politie schrijft in een persbericht dat ze met de overvallers in worsteling raakte, en naar buiten wist te vluchten. Ze hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis maar is wel gewond geraakt.

"Vooral mentaal is de klap heel groot", zegt Van Barneveld tegen RTL. "Ze heeft voor haar leven gevreesd."

In het belang van het onderzoek mag de Hagenaar niet veel zeggen. Zowel hij als Silvia zijn enorm geschrokken. De politie zoekt nog getuigen, direct na de overval is de omgeving doorzocht maar de daders zijn niet aangetroffen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws