World Cup of Darts teams bekend, Brazilië en Letland debuteren PDC
PDC

World Cup of Darts teams bekend, Brazilië en Letland debuteren

World Cup of Darts teams bekend, Brazilië en Letland debuteren

Van 1 tot en met 4 juni wordt de World Cup of Darts weer gespeeld onder de vlag van de PDC. Woensdag zijn alle teams bevestigd en op de lijst met landen prijken er twee die nog niet eerder hebben deelgenomen, namelijk Brazilië en Letland.

Namens Brazilië zal Diogo Portela in ieder geval in actie komen en voor Letland spelen Madars Razma, die in januari een PDC Tour Kaart won, en zijn landgenoot Nauris Gleglu.

Verder is het al bekend dat John Part en John Norman Jnr voor Canada zullen strijden en voor de Verenigde Staten zullen Darin Young en Larry Butler spelen.

Zweden laat Magnus Caris en Daniel Larsson aantreden en Kim Viljanen en Marko Kantele zijn namens Finland naar voren geschoven. Yuki Yamada zal zijn debuut maken namens Japan en hij wordt bijgestaan door Haruki Muramatsu. Paul Lim en Harith Lim vormen een koppel voor Singapore.

Rob Szabo is weer van de partij namens Nieuw-Zeeland met Cody Harris terwijl Griekenland John Michael en Ioannis Selachoglou laat afreizen. Ook de opstelling van Hong Kong is al bekend met Royden Lam en Kai Fan Leung.

Op 22 mei worden de spelers van alle andere landen bekend gemaakt.

Betway World Cup of Darts
Competing Nations

Australië
Oostenrijk
België
Brazilië
Canada
China
Tsjechië
Denemarken
Engeland
Finland
Duitsland
Gibraltar
Griekenland
Hong Kong
Hongarije
Italië
Japan
Letland
Nederland
Nieuw Zeeland
Noord-Ierland
Polen
Ierland
Rusland
Schotland
Singapore
Zuid Afrika
Spanje
Zweden
Thailand
Verenigde Staten
Wales

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws