"World Matchplay in juli mogelijk van start met minder deelnemers" PDC
PDC

"World Matchplay in juli mogelijk van start met minder deelnemers"

"World Matchplay in juli mogelijk van start met minder deelnemers"

De eerstvolgende major op de kalender die nog niet is geschrapt is de World Matchplay. Dit toernooi staat gepland van 18 tot en met 26 juli in Blackpool en Jacques Nieuwlaat nam contact op met de directeur van de PDC om te kijken hoe het hiermee staat.

Matthew Porter: "Op dit moment gaat het toernooi nog gewoon door. Mocht tegen die tijd niemand naar Blackpool kunnen reizen dan moeten we er natuurlijk nog eens goed naar kijken. Maar op dit moment zijn de grote vliegvelden nog open al weet ik niet hoeveel mensen exact naar Engeland mogen reizen."

Naar het scenario dat niet iedereen zijn reis naar Blackpool kan maken zal door de PDC nog worden gekeken al zal één speler het toernooi niet tegenhouden en kan het toernooi ook doorgaan met minder spelers.

Hij vervolgt: "Ik las een stuk van iemand die verantwoordelijk is voor de tour van het damestennis. Zij vonden het acceptabel om een evenement door te laten gaan als 75% van de deelnemers aanwezig kon zijn. Wij hebben dat nog niet besloten, maar het is wel verstandig om zoiets in te stellen. Het moet niet zo zijn dat een toernooi niet doorgaat omdat één persoon niet naar Engeland kan komen."

Het volledig interview zal zondag te lezen zijn op www.rtl7darts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws