Van de Pas bedwingt Roncero tijdens Oranjebar Super Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Van de Pas bedwingt Roncero tijdens Oranjebar Super Ranking

Van de Pas bedwingt Roncero tijdens Oranjebar Super Ranking

Was het maandag al een drukte van belang in de Oranjebar met de Peelland Challenger 2012 voor de CLOD en Groep A wedstrijden voor de 3e ronde van de TPC, gisterenavond stond alweer dag 3 van de Super Ranking op het programma in Mariahout. Vandaag konden er zelfs twee dames worden begroet in het deelnemersveld. Wederom werd begonnen met een poulesysteem en de eerste wedstrijd van de avond zorgde direct voor de nodige sensatie.

Braulio Roncero moest na een 2-0 voorsprong zijn meerdere erkennen in een ontketende Anneke Kuijten. Ook in de andere poules werden onverwachte overwinningen geboekt waarna bij de laatste 8 overgebleven spelers achtereenvolgens Andre Steenbakker, Peter van den Broek, Anneke Kuijten en Eric Barten het veld moesten ruimen. Vervolgens konden de overgebleven Benito van de Pas, Nico Thissen, Braulio Roncero en Theo Bekkers bepalen wie de finale zouden spelen.

De sterksten bleken Braulio en Benito, beiden uitkomend voor de Oranjebar Lions en SLN Oranjebar 1, die elkaar in de finale niets toegaven. Het was deze keer Benito die met de dagzege naar huis kon keren.

Uitslag van dag 3: 1. Benito van de Pas, 2. Braulio Roncero 3 en 4 Nico Thissen en Theo Bekkers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 10 april 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws