Braulio verslaat Benito in grootse finale tijdens Super Ranking III Ranking nieuws
Ranking nieuws

Braulio verslaat Benito in grootse finale tijdens Super Ranking III

Braulio verslaat Benito in grootse finale tijdens Super Ranking III

De 16 geplaatste spelers die in actie mochten komen tijdens de 3e finaledag van de Oranjebar Super Ranking mochten hun beste beentje voorzetten in een, vanwege het voetbal rumoerige locatie. Al snel bleek dat het zaak was om direct vol gas te geven, iets wat vergeten werd door sommige spelers, wilde men aanspraak kunnen maken op een van de hoofdprijzen. Benito die eindelijk bevrijd was van schoolexamens was een van de spelers die direct duidelijk maakte dat het hem vanavond om de winst ging. In tegenstelling tot afgelopen weekend kon hij vandaag wel de dubbels vinden en plaatste zich dan ook bij de laatste vier.

Twee andere spelers uit hetzelfde team dat dit seizoen al zoveel successen kende, Braulio Roncero en Bobby Biemans lieten met het oog op het Open Mariahout 2012 van aankomende vrijdag ook zien dat het goed zit met hun vorm en waren de volgende die zich plaatste. Was er dan geen enkele speler opgewassen tegen het Oranje geweld? Toch wel. Niemand minder dan Theo Bekker liet zien dat hij niet voor niets bijna de hele ranking cyclus aan de leiding
stond. Met goed spel wist hij zich als vierde speler te plaatsen voor de halve finale.

In de halve finales bleken Braulio en Benito de sterkste van het overgebleven viertal zodat de finale er een werd van jong tegen oud. Braulio die weliswaar op leeftijd begint te komen maar nog steeds geen genoeg heeft van winnen en Benito als jonge leeuw altijd voor de winst gaat maakten er een mooi spektakel van. Deze keer was het echter Braulio Roncero die aan het langste eind trok en daarmee gelijk als een van de favorieten voor het Open Mariahout mag worden gezien.

Uitslag Finaledag OSR III: 1. Braulio Roncero , 2. Benito van de Pas, 3. Bobby Biemans en 4. Theo Bekkers

Volgende week zal er geen Super Ranking worden gespeeld wegens kermis activiteiten.

Op 26 juni 2012 zal worden gestart met de kwalificatie toernooien voor de finaledag van de Oranjebar Super Ranking IV en begint iedereen weer op nul. Zoals gewoonlijk zal worden begonnen om 20.00 uur en is de inschrijving a € 7,50 p.p. mogelijk tot 19.30 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws