Home Ranking nieuws Broken Arrows bekerkampioen 2011 BDC

Broken Arrows bekerkampioen 2011 BDC

brokenarrows_bekerkampioen

Bij de Final Four van het beker kampioenschap bij de Bossche Dart Competitie ging de strijd tussen Broken Arrows, D’n Bes, Lohengrin en de Wildse pijlen. In de halve finale speelden D’n Bes tegen Broken Arrows dit werd een knaller van een partij. D’n Bes miste één wedstrijdpijl op dubbel 15. Captain Christiaan van Overdijk wist de winnende dubbel en een plaatst in de finale te pakken via dubbel 2. (4-5) De andere halve finale ging tussen Lohengrin en de Wildse Pijlen. Met 0-5 walste de Wildse Pijlen over de Lohengrin heen.

Tijd voor de final two, de Wildse Pijlen mag het opnemen tegen de favoriet en veelvoudig winnaar Broken Arrows. De mannen uit Vlijmen kenden een bijzondere avond met super darts maar ook bijzonder veel slechte momenten. van Overdijk “het wil vanavond maar niet lopen…”. Broken Arrows werd ook al kampioen in de ere divisie van de BDC. Bachus All Stars werd tweede met 13 punten achterstand. De beker tegenstanders ‘De Wildse Pijlen’ werden in de reguliere competitie 6e.

De Wildse Pijlen beginnen goed aan de finale maar kunnen niet voorkomen dat de eenheid uit Vlijmen met veel ervaring het hoofd koel weet te houden. De Wildse Pijlen verliezen de finale tegen Broken Arrows met 2-5.

Het team van Broken Arrows speelde met de opstelling: Christiaan van Overdijk (Captain); Bas Smits; Pim van Veenendaal; Andries Sterk en Danny Bink.

Dit jaar ook een bekercompetitie voor de 3e/4e divisie. De Bolle Keizer 2 was met 2-5 te sterk voor d’n Dijk en mocht hierdoor de felbegeerde beker hoog houden. Het team uit Helvoirt onder leiding van Peter Rommen werd in de reguliere competitie 2e net achter de Drielse pijlen. De Bolle Keizer 2 kende een goede avond, in de halve finale schakelden ze Café Kerkzicht uit met 1-5.

Dit jaar werd de final four gespeeld bij dartvereniging No-Score die als thuislocatie BVV in Den Bosch hebben. Voor het nieuwe seizoen is No-Score nog op zoek naar nieuwe darters/teams. Iedere dinsdag wordt de open A ranking gespeeld en eens per maand een B ranking. Op www.no-score.nl kunt u meer informatie vinden/opvragen.

 Reguliere bekercompetitie

 Halve finales
D’n Bes – Broken Arrows   4-5
Lohengrin – De Wildse Pijlen 1   0-5

 Finale
De Wildse Pijlen – Broken Arrows 2-5

3e/4e divisie bekercompettite

Halve finales
D’n Dijk – Jah zeet tie!!   5-0
Café Kerkzicht – De Bolle Keizer 2   1-5

Finale
D’n Dijk – De Bolle Keizer 2 2-5

Beker_3dedivisieUitslagen onder voorbehoud