Home Ranking nieuws Christian Hekman wint 19e donderdag-avond ranking ENC Darts

Christian Hekman wint 19e donderdag-avond ranking ENC Darts

Aanstaande donderdag is het alweer de 20e avond van de wekelijkse donderdag-avond ranking bij ENC DARTS in Nijverdal. Het is de laatste avond en de prijzen zullen dan verdeeld worden. Er is in totaal bijna 750 euro ingelegd en na aftrek van de bekers en de hapjes die door Maikel van Munster en Selena Wijnhoud verzorgd zullen worden, zal er meer dan 650 euro uitgekeerd worden aan de nummers 1 t/m 5. De nummers 1 t/m 4 zijn zullen alleen theoretisch van plaats kunnen veranderen, maar de nummers 5 en 6 staan wel heel dicht bij elkaar. Eigenlijk is alleen plaats 5 nog spannend, want de 10 darters uit de top 10 die allemaal een beker krijgen zijn al bekend. Tevens zullen de hoogste finishes een beker krijgen, degene met de meeste hoge scores en uiteraard ook de beste dame krijgt een beker. Dus het zal aanstaande donderdag, net als altijd, hoofdzakelijk een gezellige dartavond worden.

De hoop is dan ook dat een groot aantal darters de laatste avond komt gooien, want in totaal hebben er toch weer 66 verschillende darters meegedaan. Dus laat ons niet met de met liefde gemaakte hapjes zitten.

De uitslagen van de 19e avond:

Kwart-finale verliezersronde:
Geert Spenkelink-Martin de Blecourt 0-2
Marco Schalen-Alfred van Dorth 2-1
Patricia Zandvoort-Domingus Souhuwat 0-2 (Domingus 1×180)
Arjan Lepelaar-Lindsey Schakelaar 2-0

Halve-finale verliezersronde:
Martin de Blecourt-Marco Schalen 0-3
Domingus Souhuwat-Arjan Lepelaar 1-3

Finale verliezersronde:
Marco Schalen-Arjan Lepelaar 0-3

Helaas kan Arjan niet wekelijks meedoen anders was hij zeker in het prijzengeld geindigd. Marco mag dan wel met 0-3 verloren hebben maar zal bij een goede laatste avond wel in het prijzengeld eindigen. Maar een goede avond van Kevin Hoop kan nog roet in het eten gooien, want het verschil is maar 3 punten.

Kwart-finale winnaarsronde:
Marco ten Pas-Christian Hekman 0-3
Mark Meijer-Marten Mulder 3-0 (Mark 1×180)
Olaf ter Maat-Erik Drenth 3-2
Marcel Snippe-Jan Tijhuis 1-3

Halve-finale winnaarsronde:
Christian Hekman-Mark Meijer 3-2
Olaf ter Maat-Jan Tijhuis 0-3 (Jan 1×180)

Finale winnaarsronde:
Christian Hekman-Jan Tijhuis 4-0 (Jan 1×180)

De laatste weken lijkt er geen maat te staan op Christian. Elke week moeten zijn teamgenoten van ENC Kansloos hun meerdere in hem erkennen terwijl ze toch allemaal naar de Eredivisie zijn gepromoveerd na hun kampioenschap in de 1e divisie. Ach ja, er kan er maar 1 de beste zijn.
De voorsprong in de tussenstand is inmiddels zo groot dat met zekerheid gezegd kan worden dat Christian Hekman de winnaar is van de donderdag-avond ranking 1e helft 2014 bij ENC DARTS. De tussenstand is inmiddels weer bijgewerkt op www.encdarts.nl

Hou deze site in de gaten, want 5 juni starten we weer met onze succesvolle zomerranking. Puur voor de gezelligheid, geen grote geldprijzen, maar een gezellige reeks die wordt afgesloten met een grote barbeque waaraan iedereen mag meedoen die een x aantal avonden heeft meegedaan.
Vorige jaar zomer hadden we een paar avonden waar meer dan 40 darters kwamen meedoen en we hopen dat het dit jaar weer net zo gezellig druk zal worden.

Mocht je in de buurt van Nijverdal wonen en wil je volgend jaar competitie gaan gooien, kom eens gezellig kijken op een donderdag-avond bij ons in de kantine aan de Rossinistraat 4 in Nijverdal.