Damesfinale donderdagranking gewonnen door Inge van Genechten Ranking nieuws
Ranking nieuws

Damesfinale donderdagranking gewonnen door Inge van Genechten

Damesfinale donderdagranking gewonnen door Inge van Genechten

Met 7 dames verdeeld over 2 poules waarvan de nummers 1 + 2 kruisfinales moesten spelen, was Wilma Hölscher de eerste die afviel, zij zat in een poule van drie. Lynn Taeymans werd 1, voor Inge van Genechten. Door de 4-0 overwinning op Wilma Hölscher, waar Inge met 3-1 van won en onderling speelden ze 2-2 gelijk.

De poule van 4 werd eenvoudig gewonnen door Bianca Burhenne, ze gaf slechts één leg af aan Thea Theunissen. 2e Werd Christina Achten door met 3-1 te winnen van Thea Theunissen en Tineke Savelkouls. Doordat Thea met 3-1 won van Tineke werd Thea 3e en Tineke 4e.

Tussen Bianca Burhenne en Inge van Genechten bleek dat Bianca haar beste kruit al had verschoten, ze verloor bijna kansloos met 0-3 van Inge.

Bij Lynn Taeymans en Christina Achten was de inmiddels beroemde “Double Trouble” beslissend voor de overwinning, Christina beheerste nu dubbels beter dan Lynn en won dus met 3-2.

De finale was heel spannend, Christina liep wel uit naar een 2-0 voorsprong op Inge, doch Inge gaf niet op, won de 701 en daarna de tac-tics om tot 2-2 te komen. Het werd een echte finale met de “Double Trouble” als toetje. Inge liep snel uit op Christina toen Christina begon te haperen op dubbel 12. Inge ging vrolijk door met het raken van de dubbels, maar voordat Inge de Bull’s Eye raakte was Christina toch nog tot de dubbel 16 ingelopen.

Winnares van de 4e donderdagavondranking werd dus Inge van Genechten.

Statistieken van de gehele 4e ranking:

180-scores; 2x voor Inge van Gechten, 1x voor Bianca Burhenne, Lynn Taeymans en Carla Molema.

Finishes van 100 of meer was er alleen met een 100 finish van Christina Achten.

Totaal aantal verschillende deelneemsters: 9.


0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws