Dartshop Kattestaart heeft een nieuwe Super Ranking gelanceerd Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dartshop Kattestaart heeft een nieuwe Super Ranking gelanceerd

Dartshop Kattestaart heeft een nieuwe Super Ranking gelanceerd

In de periode van september 2014 t-m juni 2015, kun je punten verzamelen bij de aangesloten organisaties.

De organisaties die nu mee doen zijn: 8chthuizen Ranking, Havenzicht Ranking, Agnes en Schier Ranking, Open ´t Centrum. Naar alle waarschijnlijkheid zullen het Open Havenzicht 2015 en Open Deltarent ook meetellen.

Uiteindelijk zullen de 32 hoogstgeplaatste spelers zich plaatsen voor het Dartshop Kattestaart Superranking Masters toernooi. dat ergens in juli gespeeld zal gaan worden.

Alle aangesloten toernooien – organisaties stoppen geld in de pot. En op het Masters toernooi zal er gestreden gaan worden om die pot. De bedoeling is dat er minimaal €1000,00 in de pot moet zitten het eerste jaar.

Organisaties kunnen zich nog aanmelden. Dus de pot kan nog groeien ook, de toernooien waar Dartshop Kattestaart bij aanwezig is zullen mee tellen voor deze Super Ranking.

Deelnemers krijgen punten bij de toernooien vanaf de laatste 8 in de VR. en vanaf de laatste 32 in de WR. De puntentelling bestaat uit een vast gegeven en een variabel getal, (afhankelijk of het een ranking is of een Open toernooi, en het aantal deelnemers is ook van invloed).

Recentelijk is er afgesproken dat de Agnes en Schier. En de Havenzicht Ranking mee tellen, deze punten moeten nog toegevoegd gaan worden.

Maar ben je benieuwd naar de Stand klik dan hier.

Wil je een toernooi aanmelden of wil je meer informatie laat het weten. [email protected]

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws