Home Ranking nieuws Gino Vos onklopbaar in finale tegen Bobby Biemans OSR

Gino Vos onklopbaar in finale tegen Bobby Biemans OSR

Gino Vos

Traditioneel wordt de Oranjebar Super Ranking voorafgaand aan de Dutch Open door veel spelers gebruikt als laatste serieuze training voor het grootste open dartstoernooi ter wereld. Ook gisterenavond was dat weer te merken want vele darters hadden de weg naar Mariahout weer gevonden. De groepsfase leverde deze week Hans Rooijakkers, Andre Steenbakkers, Nico Thissen, Roy Leenders, Dennis Gijsbers, Bobby Biemans, Richard Tiebosch en Gino Vos als laatste acht overgebleven spelers die onderling mochten uitvechten wie zich deze avond de winnaar mocht noemen.

De kwartfinale betekende de uitschakeling van Nico Thissen, Hans Rooijakkers, Richard Tiebosch en Dennis Gijsbers die door afwezigheid van “180-Machine” Benito van de Pas gekroond werd tot ‘Koning 180’ van deze avond dankzij de 7 maximale scores die hij wist te produceren. In de halve finales kwamen Roy Leenders en Andre Steenbakkers te kort tegen Bobby Biemans en Gino Vos die hiermee voor de derde opeenvolgende keer in de finale stond. Gino was duidelijk uit op revanche voor zijn nederlaag afgelopen week en is gezien het vertoonde spel duidelijk in goeden doen. Nu de rust is weergekeerd in het Hemeco-team waarvoor hij onderdeel van is en gesterkt door dagelijkse trainingsessies met zijn nieuwe teamgenoten lijkt er geen kruid gewassen tegen het dartsgeweld dat hij tijdens de finale liet zien. Bobby Biemans, toch ook niet de eerste de beste, kon het geweld niet keren.

Wie denkt dat de uiteindelijke uitslag van 5-1 in het voordeel van Gino betekent dat het een slachtpartij is geweest komt bedrogen uit maar wat Bobby ook deed, iedere score werd gepareerd door Gino die daarnaast ook super stond te finishen. Bobby kan zich troosten met de gedachte dat hij in jeder geval vol vertrouwen aan de Dutch Open kan beginnen ondanks dat hij vandaag moest buigen voor de man uit Oss, de nieuwe leider in het tussen klassement; Gino Vos

Uitslag van speeldag 4: 1. Gino Vos 2. Bobby Biemans 3. Andre Steenbakkers en 4. Roy Leenders.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 05 februari 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.