Home Ranking nieuws Gino Vos verslaat Nico Thissen met 170 finish op 7e dag OSR

Gino Vos verslaat Nico Thissen met 170 finish op 7e dag OSR

Vos gino

Tijdens de zevende speeldag van de Oranjebar Super Ranking was het gezien de aanwezigheid van veelvuldig finalisten zoals Benito van de Pas, Theo Beckers, Gino Vos en Nico Thissen interessant om te zien of genoemde spelers hun favorietenrol waar konden maken en welke van de genoemde spelers dan werkelijk in de finale zouden staan. De overige deelnemers wisten dus wat ze te doen stond en het wachten was op een verrassing.

In de groepsfase bleven de verrassingen uit en wisten Wouter Vaes, Andre Steenbakkers, Geraldo van Beckhoven en Dennis Gijpers zich net als de al eerder genoemde favorieten te plaatsen voor de kwartfinale. In de kwartfinale bleef Wouter Vaes overeind met een 4-1 winst op Dennis Gijpers, moesten Geraldo en Andre met respectievelijk 2-4 en 1-4 hun meerder erkennen in Nico Thissen en Gino Vos. Het spectakel was te beleven in de wedstrijd van Benito van de Pas tegen Theo Beckers. Beide heren wensten niet voor elkaar onder te doen en het was Theo Beckers die uiteindelijk met 4-3 aan het langste eind trok.

De halve finales tussen Gino Vos en Wouter Vaes (4-2) en Nico Thissen en Theo Beckers (4-1) maakten duidelijk dat Gino, volop in voorbereiding op zijn deelname aanstaand weekend aan het PDC toernooi in Crawley (UK), en Nico, eerder deze week winnaar van de TOP Ranking in Nederhemert, deze avond de te kloppen mannen waren. In de finale was het ‘the FOX’ wat de klok sloeg ondanks een 146 finish van Nico als antwoord op de 121 finish van Gino. Via gedegen spel en met stijl werd de wedstrijd via een 170 finish met 5-1 door Gino uitgemaakt.

Uitslagen:
1. Gino Vos
2. Nico Thissen
3. Wouter Vaes en
4. Theo Beckers.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 26 februari 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.