Home Ranking nieuws Guido van Hoof wint derde Premier League Ranking

Guido van Hoof wint derde Premier League Ranking

Guido van Hoof heeft, door twee keer met 4-2 van Mark Brouwers in de finale te winnen, de derde Premier League Ranking op zijn naam gezet. Ziekte en drukte heeft ervoor gezorgd dat er een paar vaste spelers zoals Giedo Vissers, Oswin Streden, Fred Burger en Joppe Bakens niet aanwezig waren. Wel waren er weer een paar nieuwe spelers naar Eindhoven gekomen om zich te meten met de rest zoals, Guido van Hoof, Patrick Sterckx, Gerrit Cleeven, Gerrie van Grootel en Mark Faassen.

Mark Brouwers is rechtstreeks de finale ingegaan door overwinningen op, Gerrie van Grotel (3-0), Erik wouters ( 3-0), Clifford Saffrie (3-0) en Mark Faassen ( 3-1), Guido kwam in de finale via de verliezersronde na eerst gewonnen te hebben van Patrick de Vos (3-2) en Junni Ruiter (3-0) en verlies tegen Mark Faassen met 3-2.

In de herkansing tegen Johan Bloks kwam Guido weer goed op stoom en won deze met 3-1 net als zijn volgende wedstrijd tegen Clifford Saffrie. De wedstrijd om de derde plaats tegen Mark Faassen was het omgekeerde van hun eerste wedstrijd zodat Guido na deze 3-2 overwinning in de finale terecht kwam. Hier ging het niveau van Guido nog een stapje hoger en was bij Mark het kruid een beetje verschoten. Wederom was het een mooie avond met hoog niveau darten maar ook met een gefrustreerde Percy bij wie het de laatste tijd niet helemaal wilt lukken met de dubbels. Helaas kan een kozijn daar niets aan veranderen.

Volgende week is er weer Fundarts( 07-11-2011 ) en de eerstvolgende Ranking 14-11-2011.

180-ers
4 Guido van Hoof
4 Patrick de Vos
3 Mark Brouwers
3 Clifford Saffrie
3 Johan Bloks
2 Glenn Thorne
1 Mark Faassen
1 Joost Derksen

110+ finish
161 Guido van Hoof
142 Mark Faassen
138 Mark Brouwers
122 Gerard de Jong
108 Clifford Saffrie
105 Mark Brouwers
100 Mark Faassen
.