Jaimy Lawrence wint maandagranking Beuningen Laurentz tweede Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jaimy Lawrence wint maandagranking Beuningen Laurentz tweede

Jaimy Lawrence wint maandagranking Beuningen Laurentz tweede

Het was even benauwd voor de wedstrijd leiding in café de Vrijboom. Maar door even flexibel mee te tellen konden we toch poule wedstrijden spelen ondanks de 33! deelnemers. 1 poule van 5 kon op 2 banen worden afgewerkt zodat ook deze poule op tijd klaar zou zijn. In deze poule viel ook gelijk het grootste slachtoffer, namelijk Wesley van den Hurk moest genoegen nemen met de verliezers ronde. De verliezers finale was uiteindelijk wel een prooi voor Wesley die Jarno Haykoop met 4-0 wist te verslaan.

De eerste halve finale ging naar Jaimy Lawrence die in een schitterende partij nipt van Wouter Vaes wist te winnen. 4-3. In deze partij geen 1 leg boven de 18 darts. De tweede halve finale was Arno Laurentz te sterk voor Danny van Klompenburg met 4-1.

In de finale zette Jaimy zijn vorm door maar Arno wist nog tot 2-2 bij te blijven. Hierna was het one man show en een 5-2 overwinning voor Jaimy.

Het "Mistery" balletje was 145, deze is niet gegooid. Hierdoor gaat de pot langzaam richting maximum van € 250,00 volgende week.

100+ finish:
146 Wesley van den Hurk
136 Wilco Gerritsen
130 Wesley van den Hurk
128 Arno Laurentz
116 Jaimy Lawrence
116 Arno Laurentz
112 Jaimy Lawrence
105 Danny van Klompenburg

180-ers:
5 Wouter Vaes
4 Perci Schuurman
3 Wesley van den Hurk
2 Jaimy Lawrence
1 Tonny Veenhof
1 Lars Fransen
1 Arjan van Zetten
1 Wilco Gerritsen
1 Nick Heimans

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws