Jerry Hendriks wint met enige moeite bij Café Vastenavondkamp Ranking nieuws
Ranking nieuws

Jerry Hendriks wint met enige moeite bij Café Vastenavondkamp

Op de eerste rankingavond van de 7e cyclus bij café vastenavondkamp waren 17 deelnemers afgekomen. In het A-toernooi wist Nico Thissen zich een plaats in de finale te verwerven middels overwinningen op Jerry Hendriks, Chantal Achten en Gert Basten. Erik Duijs werd de tweede finalist door overwinningen op Chris Gubbels, Danny Ketelings, Marcel Höpfner en Bart Schouren. De finale werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen door Nico Thissen.

De finale van de B-ronde ging tussen Erik Duijs en Jerry Hendriks en werd met 2-0 gewonnen door Jerry. Deze kwam in de finale door overwinningen op Kay van Gulik, John Geenen, Chris Gubbels, Bart Schouren en Gert Basten. Zodoende kon Jerry Hendriks revange gaan nemen op Nico Thissen die hem in de eerste wedstrijd verraste door geweldig darts te laten zien.

Nico kwam met 2-0 voor en verknalde het daarna een beetje op de dubbels en zo won Jerry alsnog met 3-2. De tweede finale was een hele spannende en ook van een hoge kwaliteit. Na 1-0 voor Jerry werd het 2-1 voor Nico en na de 2-2 was de 5e leg ook voor Jerry Hendriks en dus won dus de eerste donderdagavondranking van de 7e cyclus.

Dit was de eerste wedstrijddag van de double KO. Voor de inschrijving ontvangt men 3 punten en voor iedere gewonnen wedstrijd in het A-toernooi krijgt men ook 3 punten. Voor iedere gewonnen wedstrijd in de B-ronde ontvangt men 1 punt. Mocht deze persoon, die de finale van de B-ronde wint, de A- en B-finale winnen dan ontvangt deze persoon 1 + 3 = 4 punten.

De 180-scores waren er voor Marcel Höpfner en Jerry Hendriks met ieder 2 stuks. Nico Thissen, Ton Houben (zijn eerste 180-er), Chris Gubbels en Gert Basten gooiden er ieder 1. Finishes van 111 van Jerry Hendriks en 100 van Chris Gubbels vielen er ook nog te noteren.

De eerste tussenstand kan men vinden op www.cafevastenavondkamp.nl en dan naar de rubriek donderdagavondranking.