Home Ranking nieuws Laatste speeldag OSR VI: Gino Vos rekent af met Benito van de...

Laatste speeldag OSR VI: Gino Vos rekent af met Benito van de Pas

GinoVos1

De laatste speeldag van de Oranjebar Super Ranking VI waren 16 deelnemers aanwezig om hun deelname aan de finaledag zeker te stellen wat tevens betekende dat het toernooi vanavond een sterke bezetting kende.

Vandaag was de groepsfase de eindhalte voor Geraldo van Beckhoven, Eefje van der Meijden, Ricardo Tiebosch, Andre Steenbakkers, Hein van de Einden, Peter van den Broek, Nico Thissen en Dennis van Hout waarna in de kwartfinale Theo Bekkers, Bobby Biemans, Hermie van Orsouw en Arne Louwers sneuvelden.

In de halve finale was Benito van de Pas met 5-2 te sterk voor Silvain van Boxel en Gino Vos die afrekende met Dennis Gijsberts via een 1-5 zege waardoor de laatste kwalificatie avond een mooie poster voor de finale opleverde; “180 Machine” Benito tegen “The Fox” Gino.

De finale tussen beide jeugdige talenten was weliswaar een genot om naar te kijken maar helaas ontbrak het vuurwerk in de vorm van superscores en hoge finishes. Nadat de legs over en weer gelijk verdeeld werden tussen de spelers was het Gino Vos die de beslissende break kon maken en met 5-3 de dagwinst pakte.

Voor de nummers 1 t/m 3 van de eindranking die 8x of meer hebben deelgenomen ligt er in ieder geval een prijs klaar; Gino Vos, Theo Bekkers en Nico Thissen zijn deze keer de gelukkigen.

Uitslag van speeldag 12: 1. Gino Vos 2. Benito van de Pas 3. Silvain van Boxel en 4. Dennis Gijsberts.

Het prijzengeld van maar liefst € 500 zal op de finaledag, aanstaande dinsdag 2 april verdeeld worden onder onderstaande spelers al naar gelang de geleverde prestatie op de finaleavond;
Gino Vos
Theo Beckers
Nico Thissen
Roy Leenders
Peter van den Broek
Ricardo Tiebosch
Hermie van Orsouw
Wouter Vaes
Arne Louwers
Dennis Gijsberts
Benito van de Pas
Geraldo van Beckhoven
Andre Steenbakkers
Bobby Biemans
Davy van de Zande
Silvian van Boxel

Reserve:
Hans Rooijakkers

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De eerste kwalificatie voor de Oranjebar Super Ranking 7 wordt gespeeld op dinsdag 09 april 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00.
.