Leon de Geus wint opnieuw L&L Top Training Nederhemert Ranking nieuws
Ranking nieuws

Leon de Geus wint opnieuw L&L Top Training Nederhemert

Leon de Geus wint opnieuw L&L Top Training Nederhemert

De vijfde TOPtraining miste de aanwezigheid van de Belgen Rudi Minnebach en Patrick Meeus, waardige vervangers werden gevonden in Pascal van Mourik en Kurt van de Rijck (Be). Na de uitreiking van het NDB certificaat voor de in de Super League gegooide 9-darter aan Kurt van de Rijck kon er begonnen worden met de poules. In de poules werd al snel duidelijk dat Leon de Geus, Kurt van de Rijck en Hermie van Orsouw in een goede vorm verkeerde.In de kwartfinales won Van de Rijck met maarliefst 4-0 van Christian van Overdijk, nadat Van Overdijk verzuimde om in het begin van de partij de dubbels te gooien. Leo Hendriks wint in 4-3 van Pascal van Mourik, De Geus walst 4-0 over De Kruijf heen en Van Orsouw verslaat Van Veenendaal.

In de halve finale zorgt Hendriks voor een verassing door een koelbloedige 4-3 overwinning op Van De Rijck. In de andere halve finale wederom tot het gaatje tussen de twee grote mannen in de TOPtraining Leon de Geus en Hermie van Orsouw, De Geus wist in 4-3 tewinnen.In de finale dus de Culemborger Leon de Geus en Boschenaar Leo Hendriks. De Geus begint met een strakke 13 darter, waarbij Hendriks op 56 staat na 12 darts. Ook de volgende leg gaat naar de Culemborger. Vervolgens breken de heren elkaar waardoor de stand op 3-1 in het voordeel van De Geus komt. In de vijfde leg mist De Geus 132 voor een 15 darts, Hendriks mist ook en De Geus profiteert daar van. De leg erop antwoord Hendriks met een 16 darter. De zevende en tevens laatste leg gaat in 20 darts naar De Geus, die dus wederom de TOPtraining wist te winnen. De Geus haalde een gemiddelde van 81,81 en Hendriks gooide 77,39.

De B-poule werd gewonnen door Dion den Hartog die daardoor op de tweede plaats in de stand komt te staan. De meeste 180-ers kwam op naam van Hermie van Orsouw die er 6 wist te gooien. De hoogste dag-finish was voor Pascal van Mourik met 143. Meer info op www.sterkdarts.nl

Kwartfinale
Leo Hendriks-Pascal van Mourik4 - 3
Kurt van de Rijck (be)-Christian van Overdijk4 - 0
Leon de Geus-John de Kruijf4 - 0
Hermie van Orsouw-Pim van Veenendaal4 - 2

Halve Finale
Leo Hendriks-Kurt van de Rijck (be)4 - 3
Leon de Geus-Hermie van Orsouw4 - 3

Finale
Leon de Geus-Leo Hendriks 5 - 2

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws