Nick Doldersum wint 5e avond Noabers Ranking in Almelo Ranking nieuws
Ranking nieuws

Nick Doldersum wint 5e avond Noabers Ranking in Almelo

Nick Doldersum wint 5e avond Noabers Ranking in Almelo

Vrijdag 24 mei was het decor van de vijfde avond van de Noabers Ranking 2013 bij café Het Zuiden te Almelo. Er deden 40 deelnemers mee, waarmee de organisatie natuurlijk weer tevreden was.

Aan het eind van de avond ging de finale tussen Patrick Hendriks en Nick Doldersum. De weg van Hendriks na de poule ging via Hans Klomp, Raymond Hoevenberg en Fabian Roosenbrand. En Doldersum zette achtereenvolgens Olaf Oosterveld, Jeroen Geerdink en Pascal Gierveld opzij.

Op weg naar de finale hadden Hendriks en Doldersum laten zien dat het goede darters zijn. Veel 180- ers en hoge finishes bevestigden dit. Echter in de finale kwam het er niet helemaal uit wat wellicht met bepaalde spanning te maken had. Zo werd in de finale geen enkele leg in minder dan 20 darts uitgegooid. Doldersum bleek wel echt de sterkere te zijn want hij trok de partij met 5-2 naar zich toe. Hierdoor nam hij revanche op Hendriks voor de eerste avond; toen verloor Doldersum de finale van Hendriks.

De verliezersronde werd deze avond gewonnen door Antonia Damhuis. Zij won in de finale met 3-1van Dennis Regts. Verder werd de hoogste finish gegooid door Jan Meijer; hij gooide 160 uit. In de tussenstand is Patrick Hendriks nog steeds de leider. Hij is op de vijfde avond wat puntjes uitgelopen op zijn enige concurrent Fabian Roosenbrand. Met nog één avond te gaan is het verschil tussen beide heren 10 punten. De derde plaats lijkt een strijd te worden tussen Raymond Hoevenberg en Nick Doldersum. Nummer één bij de dames is nog steeds Antonia Damhuis.

De belangrijkste uitslagen:

Verliezersronde Halve finales

Dennis Regts – Marjolein van Gelder 3-0

Danny Kiewiet – Antonia Damhuis 0-3

Verliezersronde Finale

Dennis Regts – Antonia Damhuis 1-3

Winnaarsronde Kwartfinales

Patrick Hendriks – Raymond Hoevenberg 4-1

Melvin Hoekstra – Fabian Roosenbrand 1-4

Jeroen Geerdink – Nick Doldersum 1-4

Pascal Gierveld – Arjan Korte 4-0

Winnaarsronde Halve finales

Patrick Hendriks – Fabian Roosenbrand 4-3

Nick Doldersum – Pascal Gierveld 4-2

Winnaarsronde 3e/4e plaats

Fabian Roosenbrand – Pascal Gierveld 3-2

Winnaarsronde Finale

Patrick Hendriks – Nick Doldersum 2-5

Voor een uitgebreider verslag, alle uitslagen en een tussenstand kijk op http://www.noabersdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws