No-Score Jackpottoernooi “Mogelijk 8.000 euro voor 3 personen” Ranking nieuws
Ranking nieuws

No-Score Jackpottoernooi “Mogelijk 8.000 euro voor 3 personen”

No-Score Jackpottoernooi “Mogelijk 8.000 euro voor 3 personen”

Op 30 augustus organiseert dartvereniging No-Score, bekend van de No-Score Dinsdagranking, een nieuw en uniek toernooi genaamd het . Het toernooi kent toegang voor slechts 16 deelnemers en de invulling van de prijzenpot is volledig in handen van de inschrijvende deelnemers. De inschrijving wordt geopend voor 10 euro en zodra 16 deelnemers zich hebben ingeschreven gaat er een slot op en kan men zich niet meer voor 10 euro opgeven. Maar op dat moment gaat de inschrijving voor 20 euro open en zodra deze 16 deelnemers telt vervalt de inschrijflijst van 10 euro en bestaat de deelnemerslijst op dat moment uit de personen die zich hebben ingeschreven voor 20 euro met bijbehorende prijzenpot.

Met het oplopen van het inschrijfgeld loopt uiteraard ook het prijzengeld op. De prijzenpot kan hierbij oplopen tot maximaal 8.000 euro welke wordt verdeeld over de nummers 1 t/m 3.

Voor meer informatie, een overzicht van het prijzengeld of voor direct inschrijven tegen het huidige tarief verwijzen we je graag door naar www.jackpottoernooi.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws