OSR 12 start: 12 kwalificatiedagen, 1 finaledag en 16 finalisten Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR 12 start: 12 kwalificatiedagen, 1 finaledag en 16 finalisten

OSR 12 start: 12 kwalificatiedagen, 1 finaledag en 16 finalisten

Vanaf morgenavond 05 augustus 20:00 uur zal er opnieuw gespeeld worden voor kwalificatie van de Oranjebar Super Ranking. De16 best geplaatste spelers die minimaal 4x hebben deelgenomen in deze 12e editie zullen worden uitgenodigd voor deelname aan de finaledagavond waarop alle deelnemers geldprijzen zullen ontvangen.

De Oranjebar Super Ranking staat bekend dankzij de regelmatige deelname van bekende dartspelers in combinatie met deelnemers die als liefhebber te boek staan. Het hoge niveau waarop gespeeld wordt biedt de dartspelers die hun spel willen verbeteren een unieke mogelijkheid om zich met zogenaamde toppers te meten waardoor er 12 weken onder druk kan worden getraind met de mogelijke beloning van deelname aan de finaledag.

De inmiddels twaalfde editie van dit evenement kan voor sommige deelnemers de deur openen naar nieuwe kansen binnen het uitoefenen van de dartsport daar er regelmatig scouts van 1e Divisie, eredivisie en SLN teams aanwezig zijn net als vertegenwoordigers van bedrijven die bekend zijn met sponsoring in de dartwereld.

De organisatie verwacht dan ook dat de Oranjebar Super Ranking XII weer nieuwe talenten zal doen bovendrijven waarvan Arno Louwers het laatste voorbeeld is dankzij zijn deelname aan de OSR-11.

Meer informatie over de OSR-XII kunt u hier vinden en uitslagen en volledige tussenstand kunt u hier volgen.

De eerste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 05 augustus 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws