OSR 13: Willem Mandigers goed op dreef met 7 x 180 en de dagzege Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR 13: Willem Mandigers goed op dreef met 7 x 180 en de dagzege

OSR 13: Willem Mandigers goed op dreef met 7 x 180 en de dagzege

Met zeventien deelnemers begint het er op te lijken dat Oranjebar Super Ranking zijn uitstraling blijft behouden. Het werd weer een ouderwets avondje dartsgeweld met dank aan onder andere twaalf aanwezige spelers die uitkomen in de Super League Nederland.

Nadat de groepsfase was afgewerkt waren de beste acht van deze avond: Patrick Sterks, Willem Mandigers, Fred Burger, Jurgen Schats, Bjorn Brans, Davy van der Zande, Nico Thissen en Oswin Streden. Deze groep werd aansluitend in de kwartfinale uitgedund tot vier en het waren Oswin, Jurgen, Willem en Davy die zich in de halve finales wisten te spelen.

De Eindhovense halve finale tussen Oswin en Willem werd met 1-4 simpel gewonnen door Willem Mandigers die de goede vorm van tijdens de Winmau World Masters goed weet vast te houden in de voorbereiding richting zijn Lakeside debuut. Met name met het scorend vermogen zit het wel goed getuige de 7 maximum scores die hij deze avond gooide.

De halve finale tussen Jurgen en Davy kon lange tijd alle kanten op waarbij leg na leg tussen beiden spelers werd verdeeld. Jurgen Schats had hierbij een164 finish nodig om Davy van het lijf te houden en wist zich via een 4-3 zege ternauwernood te plaatsen voor de finale.

In de finale ondervond Willem onverwachts veel tegenstand van Jurgen die zich kennelijk als een vis in het water voelt naarmate een wedstrijd langer duurt. Willem moest diep in de reserves tasten om Jurgen van zich af te schudden en kon pas na de laatste en beslissende leg opgelucht adem halen nadat die laatste leg in zijn voordeel was beslist. Einduitslag van de finale 5-4 in het voordeel van Willem Mandigers.

Uitslag van speeldag 3:
1. Willem Mandigers
2. Jurgen Schats
3. Davy van der Zande en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 13 wordt gespeeld op dinsdag 27 november 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws