OSR: Van der Zande lost Van Orsouw af als dagwinnaar, Samang 2e Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR: Van der Zande lost Van Orsouw af als dagwinnaar, Samang 2e

OSR: Van der Zande lost Van Orsouw af als dagwinnaar, Samang 2e

De vierde kwalificatieavond van de OSR betekend dat we al weer op een derde van de ranking zijn aangeland zodat we inzicht krijgen in het verschil tussen de deelnemers die voor de ranking gaan, degene die het als trainingsavond zien en de deelnemers die het allemaal wel eens willen meemaken. Vanavond waren er 17 deelnemers en ontbrak de leider in de tussenstand, Hermie van Orsouw, wegens andere verplichtingen.

In de groepsfase kwam er weer een groep des doods tevoorschijn uit de loting; Ruud Kuijten, Fred Burger, Erwin Jansen, Oswin Streden en Peter van den Broek waren de gelukkigen die hierin mochten strijden voor de eerste plaatsen.

De kwartfinales werden begonnen met Sjef Weber, Davy van der Zande, Erwin Jansen, Martien Samang, Gerard de Jong, Ardy Slegers, Gabrielle Kweens en Percy Schuurmans. Percy, Martien, Ardy en Davy wisten deze te overleven en konden zich gaan opmaken voor de halve finales en wie weet wat nog meer.

In de halve finale wist Davy met 4-2 van Percy te winnen waarna Martien Samang in een spannende partij Ardy met 4-3 wist te verslaan zodat de affiche voor de finale Davy van der Zande vs Martien Samang werd.

In de finale liet Davy zien dat hij vaker op dit podium had gestaan en ondanks de goede tegenstand van nieuwkomer Martien ging de zege met 5-3 naar Davy van der Zande die hiermee Hermie aflost als dagwinnaar in de OSR.

Uitslag van speeldag 4: 1. Davy van der Zande 2. Martien Samang 3. Ardy Slegers en Percy Schuurmans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 18 februari 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws