OSR X: derde achtereenvolgende finale brengt Thissen opnieuw winst Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR X: derde achtereenvolgende finale brengt Thissen opnieuw winst

OSR X: derde achtereenvolgende finale brengt Thissen opnieuw winst

Kwalificatieavond11, de voorlaatste van de Oranjebar Super Ranking X, kende deze week een deelnemersveld van 12 heren en 2 dames die er weer een mooi spektakel van maakten. De groepsfase zorgde voor 6 afvallers en vervolgens werden de kwartfinales gespeeld door Bert Timmers, Fred Burger, Gerard de Jong, Hermie van Orsouw, Nico Thissen, Wouter Vaes, Mark Brouwers en Harm Kuipers. In deze fase van het toernooi konden ook de meeste maximale scores worden genoteerd van de in totaal 24 die er werden gegooid evenals een flink aantal hoge finishes. Maar liefst 7x 115+ werd er uitgegooid.

Schlemiel van de dag was Harm Kuipers die ondanks 5x 180 en een 161 finish werd uitgeschakeld voor de volgende ronde. Die volgende ronde, de halve finales, werd wel gehaald door Hermie, Nico, Mark en Fred. De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen Nico Thissen en Fred Burger die inmiddels tot de vaste groep halve finalisten in de tiende editie van de OSR behoort. Het hielp hem deze week niet want het was Nico die met een 4-2 overwinning naar de finale ging.

Hermie van Orsouw kende weer eens een goede avond maar moest in zijn wedstrijd tegen Mark Brouwers toch met 1-4 buigen voor de man uit Eindhoven die bij zijn debuut in de Super Ranking dus meteen een finaleplaats wist te bereiken.In de finale tussen Nico en nieuwkomer Mark werd het verschil gemaakt door goed finishen. Hoewel Mark deze avond zeer goed stond te spelen met 5x een 180 score en een 160,120 en 116 finish was het toch Nico Thissen die de finale met 5-3 naar zich toetrok en daarmee de dagzege voor zich opeiste.Uitslag van speeldag 11: 1. Nico Thissen 2. Mark Brouwers 3. Fred Burger en Hermie van Orsouw.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De laatste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 10 wordt gespeeld op dinsdag 15 april 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws