OSR11: Louwers pakt de draad weer op met zege, v Orsouw komt tekort Ranking nieuws
Ranking nieuws

OSR11: Louwers pakt de draad weer op met zege, v Orsouw komt tekort

OSR11: Louwers pakt de draad weer op met zege, v Orsouw komt tekort

De vijfde kwalificatieavond van de OSR11 moest het doen met 14 deelnemers wat waarschijnlijk te wijten was aan het dartevenement dat ook deze week in de Oranjebar plaats vond waardoor sommige spelers moesten kiezen. Daarnaast moeten een aantal van de vaste bezoekers aanstaande donderdag ook weer aan de bak bij de TOP Players Competition.

Het kleine aantal deelnemers ging niet ten koste van het aantal maximum scores en hoge finishes want 16x 180 betekende meer dan gemiddeld per deelnemer. De hoogste finish was met 155 voor de latere winnaar van het toernooi. Na de eerste schifting bleven Oswin Streden, Dennis Klamer, Ruud Kuijten, Gerard de Jong,Wouter Vaes, Arno Louwers,Djunni Ruiter en Hermie van Orsouw over.

In de kwartfinale leverde dit een 4-3 uitslag op in de wedstrijd tussen Oswin en Dennis waarbij Oswin dus aan het langste eind trok en driemaal een 4-1 uitslag waarbij de winst naar Ruud, Arno en Hermie ging. Vervolgens wist Ruud Kuijten in de halve finale te winnen van Oswin Streden (4-2) en deed Arno Louwers hetzelfde in zijn partij tegen Hermie van Orsouw (4-1).

In de finale tussen Ruud Kuijten en Arno Louwers werd al snel duidelijk dat het beste eraf was bij Ruud en dat Arno zich voorgenomen had om zijn positie op de tussen ranking maximaal uit te breiden. Zonder echt in de problemen te zijn geweest wist Arno een 5-2 zege te boeken op Ruud waarmee hij zijn derde dagzege in de elfde editie van de Oranjebar Super Ranking veilig stelde.

Uitslag van speeldag 5:
1. Arno Louwers
2. Ruud Kuijten
3. Oswin Streden en Hermie van Orsouw.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 03 juni 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws