Patrick Bulen wint de 2e ZomerRanking Café Quincy in Budel Ranking nieuws
Ranking nieuws

Patrick Bulen wint de 2e ZomerRanking Café Quincy in Budel

Patrick Bulen wint de 2e ZomerRanking Café Quincy in Budel

In deze regenachtige avond kwamen er 38 darters naar Budel om daar een gooi te doen naar de prijzen. Aan de winnaars kant waren het Glenn Thorne en Patrick Bulen die de finale wisten te behalen. Glenn won op zijn weg hier naartoe van Jean-Marie Hendrikx, Johan Franssen, Joppe Bakens en Jan Martens. Patrick won op zijn beurt van Jean-Pierre Hendrix, Oswin Strede, Eddy Janssen en Frank Poolen. In deze finale kwam Glenn er niet aan toe om het Patrick moeilijk te maken. Zo plaatste Patrick zich met 3-0 voor de grote finale aan het eind van de avond.

In de verliezers ronde barste de strijd los om deze tweede finaleplaats te bemachtigen. Uiteindelijk was het Davyd Venken die zich bij de laatste 3 wist te gooien. Nadat hij zijn eerste ronde verloor van Davy Cardinaal begon hij aan een enorme zegereeks. Na overwinningen op Martien van Kuijk, Fred Burger, Enrico Kuklok, Serge Duisters, Marc van de Goor, Roger Janssen, Jan Martens en Dimitri van den Bergh mocht hij aanleggen tegen Glenn om de laatste finaleplaats te bezetten. Glenn gooide een sterke wedstrijd en met onder andere een 145 finish plaatst hij zich met 3-1 voor de finale. Dit sterke spel wist hij door te trekken in de finale. Met 4-1 ging de eerste wedstrijd naar Glenn wat betekende dat er een beslissende partij gegooid moest worden. In deze laatste wedstrijd wist Patrick Bulen zich weer op te pakken en waar hij beter begon te gooien, begon Glenn hier en daar een pijltje te missen. Patrick wist zijn voorsprong vast te houden en met een 4-1 overwinning eiste hij de toernooi zege op.

De hoogste finish vanavond was van Jan Martens. Hij gooide 154 uit en kan dus volgend toernooi gratis deelnemen. In totaal zijn er deze avond 56 maximale scores gegooid. Sven Wens wist wederom een groot aandeel op zijn naam te nemen. Vorig toernooi gooide hij 7 keer 180, vandaag wist hij er 8 te raken. Maar het absolute 180 kanon van de avond was Davyd Venken. Hij wist in zijn partijen maarliefst 16 keer 180 te gooien!

De toernooien worden mede mogelijk gemaakt door Café Quincy, Glenn’s Job en Nefratech. De prijzenpot staat na vanavond op €976,-

De ranking is te vinden op deze website.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws