Home Ranking nieuws Patrick van den Boogaard wint 15e ronde van de Rijense Dart Ranking

Patrick van den Boogaard wint 15e ronde van de Rijense Dart Ranking

Op Goede Vrijdag 3 april werd de 15e ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld in het Sportcafé Rijen. Deze inluiding van het paasweekend werd gevierd door 45 darters en vele belangstellende supporters. Het niveau in de poule fase was hoog te noemen, de hoge finishes en 180 scores vlogen letterlijk om je oren op deze avond. In de gezellige sfeer, die kenmerkend is voor deze ranking, werd de verdeling gemaakt tussen de winnaars- en verliezersronde.

In de knock-out fase werd gretig gestreden om de volgende ronde te halen. Voor 4 spelers werd ‘the road to the final’ werkelijkheid. In de verliezersronde was het Nico Steenbergen die met Jan Zwaan het duel aanging. In deze partij was het Nico die de winst op zijn naam mocht schrijven.

De finale van de winnaarsronde werd bezet door de Belgische Werner Tiest en Patrick van den Boogaard. In een zeer gelijk opgaande partij kwamen beide darters tot een 4-4 stand waardoor een 9e leg nodig was om de winnaar te bepalen. Patrick was degene die in deze mooie partij de winst naar zich toetrok.

Winnaarsronde:

1e Patrick van den Boogaard

2e Werner Tiest

3e Patrick Meeus

4e Ruzdya Hopic

Verliezersronde

1e Nico Steenbergen

2e Jan Zwaan

Zoals eerder genoemd warden er vele hoge finishes gegooid, de eervolle vermelding gaat naar Dirk de Bondt. Hij wist 132 uit te gooien. De meeste 180 scores werden gegooid door Patrick van den Boogaard. Hij reikte tot 3 stuks waardoor de eervolle vermelding voor meeste 180 scores aan hem te beurt valt.

Over 2 weken zal er wederom een Rijense Dart Ranking zijn, dan zal hij gehouden worden in Café ‘t Rijens Vat op 17 april. Voor meer informative over deze ranking kan je terecht op www.rijensedartranking.nl of op Facebook www.facebook.com/rijensedartranking