Patrick van den Boogaard wint negende ronde Rijense Dart Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Patrick van den Boogaard wint negende ronde Rijense Dart Ranking

Patrick van den Boogaard wint negende ronde Rijense Dart Ranking

Iets later dan jullievan ons gewend zijn is hier de update van de ranking van afgelopen vrijdag. Op 9 januari werd de negende ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld in het Sportcafé in Rijen. Blijkbaar stond darten bij velen op het lijstje van goede voornemens. Er waren 40 spelers komen opdraven op deze 1e ranking van het nieuwe jaar. Zoals gebruikelijk werd er ook in het nieuwe jaar gestart in een poulefase waarbij op 8 borden poules van 5 hun geluk konden gaan beproeven.

Na de poulefase werd iedere speler ingedeeld in de knock-out fase van de avond, hetzij in de verliezersronde en voor de scherpste spelers de winnaarsronde. In de verliezersronde speelden Koen Vlaanderen en Thijs Broeders tegen elkaar en in tegenstelling tot de vorige ronde, wist Thijs deze finaleplek wel om te zetten in een overwinning. Thijs won knap van Koen en kroonde zich tot koning van de verliezersronde.

In de Winaarsronde mocht Patrick van den Boogaard het opnemen tegen de Rijense Dart Ranking veteraan Nico Steenbergen. Patrick wist uiteindelijk Nico te verslaan en wist op deze manier de grootste prijs van de avond te bemachtigen.

De uitslagen:

Winnaarsronde

1e Patrick van den Boogaard
2e Nico Steenbergen
3e Nigel van Millegen
4e Jean Coussaert

Verliezersronde

1e Thijs Broeders
2e Koen Vlaanderen

De eervolle vermeldingen voor deze avond gingen respectievelijk naar Patrick van den Boogaard, Sander Verhoef en Jean Coussaert voor de meeste 180 worpen, namelijk elk 2 stuks. De hoogste uitgooi van de avond was 130 en de eervolle vermelding daarvoor ging naar Jean Coussaert.

De volgende Rijense Dart Ranking zal zijn op vrijdag 23 januari in Cafe 't Rijens Vat. Wil je meer weten over deze ranking bezoek dan de website www.rijensedartranking.nl of kijk op Facebook www.facebook.com/rijensedartranking

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws