Home Ranking nieuws Rénaldo Hoorn wint de eerste VP Ranking, Arjan ter Steege runner-up

Rénaldo Hoorn wint de eerste VP Ranking, Arjan ter Steege runner-up

Gisteravond werd er weer begonnen met de VP Ranking in het Dartsmekka Zwartsluis. Onder toezicht van de leiding Jan-Peter De Vries verliep zoals gewoonlijk weer alles op rolletjes. De poulewedstrijden werden in rap tempo afgewerkt met een schitterend nivo. 180 hier en daar en checks boven de honderd met als uitschieter Arjan Van Der Steege met een mooie 132 (enkele bull tripple 19 bull).

De finales waren bereikt, in de verliezers ronde ging het tussen Jonh Visscher (Zwartsluis) en Pascal de Lange (Steenwijk). Mooie opgaande wedstrijd waar uiteindelijk John aan het langste eind trok. Finale winnaars ronde ging tussen twee teamgenoten van Albatros te Zwartsluis, namelijk Rénaldo Hoorn (Zwartsluis) en Arjan Van Der Steege (Zwartsluis).

Beetje eenzijdige finale waarin Rénaldo zijn goede spel voortzette vanuit de poule naar de finale waar het Arjan niet meer lukte om tripples te gooien, terwijl Rénaldo dit wel deed met zijn constante spel. Finale wordt dan ook terecht met 4-1 gewonnen,zodat Rénaldo de 1e Ranking VP op zijn naam bij kan schrijven.

Al met al een zeer geslaagde avond, op naar de volgende Ranking VP in Zwartsluis. Bij deze weg willen wij ook nog even de aandacht schenken aan Bennie Rook die gister een schitterende dartzaak heeft geopend in Zwartsluis. Ook bedanken wij Co Stompé en Jacques Nieuwlaat voor de geweldige dag voor de wedstrijden en uitleg hoe je moet darten. Want er komt zekers meer bij kijken dan alleen een pijltje gooien.

Heren bedankt. Ook een vermelding waard is dat alleen Willem-Freek Kuipers de demo wedstrijd tegen Co Stompé heeft gewonnen gisteren bij de opening bij Rookdarts. Hopelijk tot gauw bij de volgende VP Ranking te Zwartsluis.