Ron Schouten wint No-Score Openingstoernooi Ranking nieuws
Ranking nieuws

Ron Schouten wint No-Score Openingstoernooi

Ron Schouten wint No-Score Openingstoernooi

Op vrijdag 2 juli speelde Dartvereniging No-Score haar eerste avond op haar nieuwe locatie bij de Bossche Voetbal Vereniging. De avond werd officieel geopend en na een mooie toespraak van de voorzitter van BVV was er champagne aanwezig om de opening te vieren. Om 19:30 ging het No-Score Openingstoernooi van start dat uitsluitend toegankelijk was voor leden.

In totaal namen er 28 deelnemers deel aan het toernooi dat werd gespeeld volgens een dubbel knock-out systeem. In de winnaarsronde bereikte Ron Schouten de finale door overwinningen op Randy Hendrick (3-0), Bas van den Berk (3-2), Raymond Reinewald (3-0) en Edwin Gloudemans(3-0). Zijn tegenstander in de finale werd Annet van Elten die overwinningen boekte op Jule Haverhoek (3-2), John Devine (3-2) en Jan van den Broek (3-0). De finale van de winnaarsronde werd met 3-0 gewonnen door Ron Schouten die zich hiermee rechtstreeks plaatste voor de eindfinale. In de verliezersronde werd volop gestreden om alsnog een weg naar het podium te vinden. In de verliezersronde was het Tonnie van de Kallen die indruk maakte door o.a. overwinningen te boeken op Martin Pieters, Jule Haverhoek, Raymond Reinewald, Dennis de Saire en Adrie Pieters. Vervolgens mocht ze aanleggen tegen Jan van den Broek en wederom leek ze er met de overwinning vandoor te gaan, maar na het missen van enkele wedstrijdpijlen trok Jan van den Broek aan het langste eind. Voor een plaats op het podium gingen Bas van den Berk en Jan van den Broek de strijd met elkaar aan. De wedstrijd liep uit naar 2-2 waarna de voorzitter de beslissende dubbel gooide en zich plaatste voor het podium. Voor een finaleplaats streden vervolgens Bas van den Berk en Annet van Elten. Wederom werd er een spannende wedstrijd van gemaakt die uitliep naar 2-2. Nadat Bas in zijn eerdere wedstrijd de beslissende leg wist te pakken slaagde hij hier nu niet in. De finale werd dus gespeeld tussen Ron Schouten en Annet van Elten. Ron Schouten had op weg naar de finale slechts twee legs afgestaan en wel aan Bas van den Berk. In de finale kwam hier één leg bij, maar daar bleef het bij. Ron won in de finale met 3-1 en pakte daarmee de titel van het allereerste toernooi dat werd gespeeld op de nieuwe locatie.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws