Home Ranking nieuws Rudi Minnebach wint 18e ronde Rijense Dart Ranking, Lim tweede

Rudi Minnebach wint 18e ronde Rijense Dart Ranking, Lim tweede

Op vrijdagavond 20 mei werd de 18e ronde van de Rijense Dart Ranking gegooid in Cafe ‘t Rijens Vat. Dit was de op een na laatste reguliere ranking van het seizoen. Nog niets is zeker zo vlak voor het einde van het seizoen dus ook deze avond stond er veel op het spel.

Met 29 deelnemers werd de avond begonnen in een uitstekende sfeer. Het niveau was vanaf het begin meteen hoog, deze avond zouden er maar liefst 24 180 scores gegooid gaan worden en uiteraard ook de nodige hoge finishes. Tijdens de poule fase werd de schifting gemaakt en werd duidelijk wie er in de winnaarsronde mochten gaan strijdnen voor de grote prijzen en wie er mochten strijden in de verliezersronde voor de kleinere prijzen.

In de winnaarsronde troffen Rudi Minnebach en Lang Lim elkaar, in deze partij stond meervoudig winnaar Rudi, Lang in de weg om zijn eerste toernooiwinst op te eisen.

In de verliezersronde was er een Rijens onderonsje te vinden, Ruud van Kollenburg mocht het opnemen tegen Joey Berbers. In deze paretij bleek Ruud te sterk voor Joey, waardoor Ruud deze ronde op zijn naam schreef.

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach

2e Lang Lim

3e Michael van Ginneke

4e Noer Sahebali

Verliezersronde

1e Ruud van Kollenburg

2e Joey Berbers

Ook nu waren er weer eervolle vermeldingen te verdelen, de meeste 180 scores werden gegooid door Mark van Gils hij wist 4x deze score te gooien. De eervolle vermelding voor de hoogste uitworp ging naar Lang Lim hij wist een mooie 142 finish te gooien.

Volgende ranking is de laatste reguliere in het Sportcafe op vrijdag 3 juni. Na deze avond is de einduitslag definitief en kunnen we ons opmaken voor de finaleavond. Echter bij de laatste reguliere ranking hopen we natuurlijk nog een keer met zoveel mogelijk darters het seizoen af te sluiten voor degenen die niet geplaatst zijn voor de finale. Het is ook een mooie mogelijkheid om de sfeer te proeven voor volgend seizoen.

Het volgende seizoen zal de Rijense Dart Ranking doorgaan en zal er gespeeld gaan worden op 3 locaties. De locaties Café ‘t Rijens Vat en Sportcafe Rijen zullen net zoals alle jaren de ranking huisvesten, als 3e locatie komt hierbij The Factory Sportcafé

Meer informative over volgend seizoen kan je vinden op www.rijensedartranking.nl/20162017