Rudi Minnebach wint de tiende ronde van de Rijense Dart Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Rudi Minnebach wint de tiende ronde van de Rijense Dart Ranking

Rudi Minnebach wint de tiende ronde van de Rijense Dart Ranking

Op Valentijnsdag werd de 10e ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld. In het Sportcafe Rijen verzamelden zich 27 dart enthousiastelingen om op deze avond gezellig tegen elkaar te gooien. Opvallend was het hoge niveau van deze avond, er werden maar liefst 21 180 scores genoteerd, wat voor dit seizoen een record is. Naast het mooie aantal hoge scores werd ook de hoogste finish van het seizoen scherper gezet, Rudi Minnebach wist 161 uit te gooien. Dezelfde Rudi wist ook nog eens de avond op zijn naam te zetten door Michael van Ginneke met 5-1 te verslaan in de finale. In de verliezersronde was het Thijs Broeders die nieuwkomer Ad Goossens wist te verslaan.

Winnaarsronde:

1. Rudi Minnebach
2. Michael van Ginneke
3. Paul van Beers
4. Pierre van Beers

Verliezersronde:

1. Thijs Broeders
2. Ad Goossens

Zoals eerder al genoemd wist Rudi Minnebach de eervolle vermelding voor de hoogste finish binnen te halen een uitworp van 161. Ook wist Rudi samen met Paul van Beers het meeste aantal 180 scores te gooien op deze avond beide gooiden deze score 4 maal.

Heb je zin om ook een keer mee te doen, dat kan de volgende ranking is al aanstaande vrijdag op 21 februari, om 19:30 starten we in Cafe 't Rijens Vat. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.rijensedartranking.nl of via facebook www.facebook.com/rijensedartranking

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws