Home Ranking nieuws Rudi Minnebach wint laatste Rijense Dart Ranking, Mark van Gils 2e

Rudi Minnebach wint laatste Rijense Dart Ranking, Mark van Gils 2e

Het rankingseizoen is ten einde. Afgelopen vrijdag werd de finaleavond gespeeld. Op deze avond werd in totaal een kleine 1500 euro aan prijzengeld uitgereikt. Degenen die in de top-32 waren geëindigd hadden zich geplaatst voor deze avond. De deelnemers werden bij binnenkomst gefeliciteerd met hun behaalde rankingpositie en ontvingen meteen de prijs die bij de positie hoorde waar men was geëindigd.

De top-10 van de ranking noemen we hier nog even inclusief de door hen behaalde punten, met als lijstaanvoerder Thijs Broeders!

Positie Naam Punten
1 Thijs Broeders 478
2 Sarath in ‘t Groen 416
3 Nico Steenbergen 397
4 Rudi Minnebach 388
5 Thomas Balk 375
6 Paul van Beers 356
7 Giraldo van Beckhoven 353
8 Sander Merkus 337
9 Pierre van Beers 319
10 Mark van Gils 313

Na de huldiging van de deelnemers, begon de avond nog maar net want er moest ook gestreden worden voor de winst op de Sportcafé/Vat finale avond. De prijzenpot voor de finale werd mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 27 deelnemers mochten deze prijzenpot gaan verdelen, echter er moest wel gestreden worden om wie de grootste prijs naar huis mocht nemen.

Na een mooie poulefase werd de schifting gemaakt voor de winnaars- en de verliezersronde. In de verliezersronde wist Nico Steenbergen te winnen van Pierre Janssen. En in de winnaarsronde mochten Mark van Gils en Rudi Minnebach gaan strijden om de felbegeerde prijs. Uiteindelijk was het Rudi Minnebach die Mark van Gils in een mooie partij naar de 2e plaats verwees.

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach
2e Mark van Gils
3e Paul van Beers
4e Rudzya Hopic

Verliezersronde

1e Nico Steenbergen
2e Pierre Janssen

Uiteraard hebben we ook voor de finaleavond de bekende eervolle vermeldingen. Ditmaal eindigden deze in handen van de 2 finalisten. De meeste 180-ers kwamen uit handen van Mark van Gils, 4 maal wist hij ze te raken. De hoogste finish van 138 kwam uit handen van Rudi Minnebach.

Nu het seizoen ten einde is werd ook de balans opgemaakt voor de hoogste finishes en meeste 180 scores. Ook hier 2 verschillende prijswinnaars:

De hoogste finish is uiteindelijk behaald door Kylle Schrijvers met een uitgooi van 170!
De meeste 180 scores kwam in handen van Mark van Gils hij gooide het afgelopen seizoen 41 maal de hoogste score!

Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor de enthousiaste inzet, met name onze deelnemers en sponsoren. Zonder jullie zou de Rijense Dart Ranking nooit zo’n mooi seizoen gekend hebben. Het overtrof onze verwachtingen en willen deze mooie ranking dan volgend seizoen weer doorzetten.

Het volgende seizoen zal eind augustus/begin september van start gaan. Houd voor de exacte data onze website en facebook in de gaten: www.rijensedartranking.nl en www.facebook.com/rijensedartranking

Bedankt en voor iedereen een fijne zomervakantie gewenst!