Rudi Minnebach wint zestiende ronde van de Rijense Dart Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Rudi Minnebach wint zestiende ronde van de Rijense Dart Ranking

Rudi Minnebach wint zestiende ronde van de Rijense Dart Ranking

Afgelopen vrijdag werd de laatste open ranking gehouden voordat op16 mei de finale ronde gespeeld gaat worden met de top 32 geclasseerden. De laatste regluiere ranking avond was er een met mooie hoogtepunten. 34 deelnemers werden er verwelkomd op deze avond, die tezamen er toch een zeer geslaagde avond van wisten te maken. De laatste punten zijn inmiddels verdeeld en de top 32 is nu definitief.

Deze avond vertoonde wederom het niveau wat we de gehele ranking eigenlijk wel hebben gezien, 19 keer werd er 180 gegooid en ook een mooie 170 finish kon worden bijschrijven in de boeken. In de gezellige ambiance van het Sportcafé Rijen werden de poules afgewikkeld en vervolgens de finalerondes gespeeld. In de verliezersronde waren het uiteindelijk Thijs Broeders en Robbie de Bie die samen mochten gaan uitmaken wie deze ronde zou winnen. Uiteindelijk was het Thijs Broeders die de overwinning in de wacht sleepte.

In de winnaarsronde waren het Ruzdya Hopic en Rudi Minnebach die tegen elkaar mochten aantreden. Na een mooie en spannende wedstrijd was Rudi degene die voor de 4e keer de hoofdprijs van de avond mee naar huis mocht nemen.

Winnaarsronde
1e Rudi Minnebach
2e Ruzdya Hopic
3e Mark van Gils
4e Kylle Schrijvers

Verliezersronde
1e Thijs Broeders
2e Robbie de Bie

Zoals eerder vermeld is er een 170 finish gegooid, deze finish leverde dan ook de eervolle vermelding op hier. Kylle Schrijvers was degene die deze finish heeft gegooid. De eervolle vermelding voor meeste 180 scores ging naar Mark van Gils, hij wist op deze avond 6 maal de hoogste score te gooien.

De reguliere rankings zijn nu ten einde en de stand is definitief, de top-32 is bekend en zij zullen op 16 mei nog eenmaal tegen elkaar gaan strijden voor de eer en voor de prijzen. Deze avond is enkel voor de top-32, maar uiteraard is iedereen van harte welkom om het seizoen officieel af te sluiten in Cafe t Rijens Vat en de deelnemers aan te moedigen.

Vanaf September zal de Rijense Dart Ranking weer van start gaan houd daarom onze site en facebookpagina goed in de gaten voor de planning.

TIP! Like onze facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. www.rijsensedartranking.nl en www.facebook.com/rijsensedartranking

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws