Solide zege Smullenberghs tijdens PLDC Limburg Open Ranking 3 Ranking nieuws
Ranking nieuws

Solide zege Smullenberghs tijdens PLDC Limburg Open Ranking 3

Solide zege Smullenberghs tijdens PLDC Limburg Open Ranking 3

Patrick Smullenberghs heeft in de Rodahal in Kerkrade goede zaken gedaan voor de Limburg Open ranking. Hij won het toernooi door in een volledig Belgische finale Pascal Devroey met 6-4 te verslaan. De finale ging volledig gelijk op, echter enkele gemiste dubbels braken Devroey op.

Een gemakkelijke weg naar de finale had Smullenberghs niet, zo trof hij in de halve finale Pro Tour1 winnaar Jeffrey van de Ven die hij pas in de allerlaatste leg van zich af wist te schudden.De B ronde was een prooi voor Marco Toulouse, die Koenraad Nelissen uit België met 5-1 in de finale versloeg.

De winnaar van de vorige Limburg Open ranking, Dennis Derwall, kwam niet verder dan de laatste 16, maar blijft wel leider in de Limburg Open ranking. Deze plek moet hij echter wel delen met Patrick Smullenberghs.De eerste plaats in de geldranking, Order of Merit, is met € 149,34 momenteel voor Patrick Smullenberghs. Hij wordt gevolgd door Niels Kippersluis met € 135,87 en Dennis Derwall met € 114,24.

Er zijn nog twee Limburg Open rankings te gaan, op 10 mei in Beek en op 17 mei in Maastricht. De top 16 van de Limburg Open ranking plaatst zich automatisch bij de laatste 32 van het Limburg Open op 18 mei in Maastricht.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws