Home Ranking nieuws Speeldag 8 OSR: Vos niet te stoppen, Vaes runner-up en 9 x...

Speeldag 8 OSR: Vos niet te stoppen, Vaes runner-up en 9 x 180

ZuiderduinMasters2010_15

De achtste speeldag van de Oranjebar Super Ranking lijkt de ideale trainingsomgeving voor een van de nieuwere sponsors in het dartcircuit, Team Dennis. Ondanks het ontbreken van Dirk van Duijvenbode drukken de spelers van Team Dennis, Roy Leenders, Wouter Vaes en Dennis Gijsberts al een aantal weken hun stempel op het toernooi.

Uit de groepsfase kwamen Ricardo Tiebosch, Gino Vos, Nico Thissen, Roy Leenders, Geraldo van Beckhoven, Wouter Vaes, Davy van de Zande en Hermie van Orsouw die op de weg terug lijkt te zijn als winnaars uit de bus en mochten zich opmaken voor de kwartfinales. De kwartfinale bleek het eindstation voor Geraldo, Rico, Hermie en Roy die hun meerdere moesten erkennen in Nico, Wouter, Davy en favoriet Gino Vos.

De halve finales werden gespeeld tussen Gino Vos en Davy van de Zande die eindigde in een 4-2 zege voor Gino en Nico Thissen tegen Wouter Vaes die eindigde in een 4-1 zege voor Wouter die deze avond zeer sterk stond te scoren, gezien de in totaal 9 maximums die hij wist te produceren. Opnieuw dus een finale voor ‘The FOX’ met deze keer een PDC tintje met Wouter Vaes als tegenstander. Wat Gino afgelopen weekend in Crawly niet lukte bleek in Mariahout geen enkel probleem; goede scores en sterk finishen. Het was teveel voor Wouter die zich moedige verweerde maar toch op een 5-2 nederlaag werd getrakteerd.

Uitslag van speeldag 8:
1. Gino Vos
2. Wouter Vaes
3. Nico Thissen en
4. Davy van de Zande.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 05 maart 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.