Theo Bekkers sterkste in finale tegen Nico Thissen bij Oranjebar Ranking nieuws
Ranking nieuws

Theo Bekkers sterkste in finale tegen Nico Thissen bij Oranjebar

Theo Bekkers sterkste in finale tegen Nico Thissen bij Oranjebar

De tiende speeldag van Oranjebar Super Ranking V werd door een aantal spelers benut om deelname aan de finaledag veilig te stellen. Aan het eind van de avond die werd afgesloten met een overwinning voor Theo Bekkers was duidelijk dat de huidige top 5 van het tussenklassement verzekerd is van deelname aan het eindtoernooi. In de kwartfinales mochten Terry van Dungen, Nico Thissen, Vinnie van de Besselaar, Peter van den Broek, Stefan Deisterbloem, Theo Bekkers, Hermie van Orsouw en Dimitri van Boxel onderling uitmaken wie de halve finales zouden spelen.

Deze keer bleven Peter, Nico, Hermie en Theo over om te beslissen wie in de finale zou komen. Theo Bekkers en Nico Thissen bleken de sterkste van vanavond en mochten dus onderling bepalen wie met de dagzege naar huis zou gaan.

In de finale lieten beide heren zien dat het wel goed zit met de vorm en er volgde een leuke wedstrijd die twee kanten op kon. Het was Theo Bekkers echter die het eerst de beslissende dubbel gooide en hiermee de dagzege veilig stelde. Nico Thissen zoals zo vaak als Runner Up was echter toch tevreden en ziet komende weekend samen met Super League maatje Theo vol vertrouwen tegemoet wanneer beide heren moeten aantreden met Oranjebar 2 in de SLN-competitie.

Uitslag van speeldag 10: 1. Theo Bekkers 2. Nico Thissen 3. Peter van den Broek en 4. Hermie van Orsouw.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 04 december 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws